Sam dojechałem z ledwością autem z bólem brzucha który był nie do zniesienia do Szpitala w Grodzisku było to w sobotę,o godzinie 3.40 nad ranem Pan Dr zanim zszedł na dół do mnie wyzwał mnie że go obudziłem bo spał ,mówię o Dr Andrzej Słodnik ,zwijając się z bólu jakaś chuda młoda Dziewczyna z laską dała mi dwa zastrzyki po czym zapytałem Pana Dr czemu nie zrobi mi USG jamy brzusznej odpowiedział że przejdzie i mam wracać do domu po czym poszedł dalej spać coś strasznego co to za opieka medyczna a ten lekarz naprawdę powinien być podany do odpowiedzialności karnej !
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Lekarz leczy chyba tylko prywatnie, bo w publicznym szpitalu to nie ma co liczyć na jego zainteresowanie pacjentem Barak słów, nie polecam
Barak słów, nie polecam