lekarz Małgorzata Skwierawska

WSPR w Szczecinie
ulica Mazowiecka 4

Pani doktor przygotowała mnie do zabiegu usunięcia żylaków. Super lekarz. Do tego wszystkiego piękna i bardzo ciepła kobieta.
Opinia dodana przez: Piotr
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Anestezjolog
                                       lekarz Anna Kociszewska-Bald

lekarz Anna Kociszewska-Bald

Centrum Medyczna Artmedis
Kusocińskiego 62

Potwierdzam wcześniejszą opinię. Pani Doktor Anna Kociszewska-Bald to najlepszy lekarz leczący ból w Polsce!
Pan Doktor Stanisław Aptacy to świetny specjalista, mądry i doświadczony fachowiec, wzbudzający zaufanie, potrafiący dodać otuchy w trudnych chwilach. Dziękuję, Panie Doktorze! Anna W. z Ostrołęki
Fantastyczny człowiek. Nic dodać nic ująć. Dziękuję Panu za opiekę, wsparcie i poczucie humoru podczas porodu na parkowej w grudniu 2012 oraz podczas wczesniejszych spotkan w Bocianie :)
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Wojciech Słodowski

ulica 3 Maja 146
32-100 Proszowice

Wspaniały lekarz, człowiek i specjalista, dziękuję Panu Doktorowi za pomyślne przeprowadzenie zabiegu, polecam Pana Doktora z całego serca dziękuję 😀
Opinia dodana przez: Joanna Drab

lekarz Grzegorz Urbanek

ul. 3 Maja
62-200 Gniezno

Doktor Urbanek jest lekarzem bardzo dobry i polecamy go wszystkim

Grzegorz Lesik

SPZOZ Lubliniec, Oddział Anestezjologii i Intensywnej Terapii
42-700 Lubliniec

Tak jak już ktoś napisał wspaniały, kompetentny lekarz, doskonały kontakt z rodziną i przede wszystkim ma czas na rozmowę. Moja mama trafiła tam na oiom z Częstochowy w śpiączce w stanie terminalnym ze szpitala w Częstochowie. Dzięki Panu doktorowi i świetnej opiece pielęgniarek moja mama została wybudzona jest w domy po kilku miesięcznej rehabilitacji wstała z łóżka a był to stan terminalny ( rak płuc), pozdrawiam Panie doktorze i dziękuję.
Opinia dodana przez: Rafał

lek. med. Zuzanna Żaczek

Anestezjolog, Pediatra

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalista i wspaniały lekarz. Pani doktor wraz z całym zespołem uratowała naszego synka. Swoim podejściem niejednokrotnie podtrzymywała nas na duchu. Informowała o wszystkim, potrafiła w bardzo ludzki sposób przekazać nawet te złe informacje. Dzięki Pani doktor czułam że mój synek ma najlepszą opiekę szczególnie w sytuacji gdzie nie mogłam być przy nim z powodu pandemii. Jesteśmy bardzo wdzięczni za opiekę. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Rodzice Wojtusia.
Opinia dodana przez: Ola
Bardzo dobry lekarz pomógł mi w przewlekłym bólu kręgosłupa z którym nikt inny nie dawał rady oraz skierował na akupunkture
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Luay Al-Qadi

Chabrów 58
45-222 Opole

Wspaniały kompetentny Pan Doktor który pacjenta traktuje z ogromną uwagą i naprawdę chce pomóc
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Beata Lorek

Anestezjolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Nr 2 im. dr. Tadeusza Boczonia w Mysłowicach
ulica Bytomska 41
41-400 Mysłowice

Wysoka empatia i świetny kontakt z pacjentem a do tego pełny profesjonalizm. Dziękuję Pani Doktor za atmosferę zarówno przed jak i po zabiegu. Pozdrawiam serdecznie!

lekarz Małgorzata Łabuś

Anestezjolog

Warszawskie Centrum Medyczne Sp. z o.o.
ulica Wynalazek 4

W trakcie operacji opowiada świetne żarty. Ubolewam że miałem znieczulenie ogólne. Następnym razem poprosze o transkrypcje.
Opinia dodana przez: Kyrtap

lekarz Małgorzata Białożyńska-Sadowska

Prywatny Gabinet Psychiatryczny
Kazimierza Wierzyńskiego 18

Bardzo kompetentny lekarz i niezwykła osoba. Rzadko spotyka się lekarzy zarówno z wielką wiedzą, wyczuciem, jak i empatycznym stosunkiem do pacjenta. Polecam, jeśli ktoś chce poprawić swój wygląd i być pewnym, że efekty zabiegu będą naprawdę zadowalające.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Krzysztof Piekarewicz

Szpital
al. Niepodległości 9
19-100 Mońki

Bardzo jestem zadowolona z opieki Pana Doktora jak i zarówno pań pielęgniarek na oddziale, dostaję profesjonalną pomoc.

lekarz Waldemar Walicki

ulica Lelewela 11/8

Życzliwy , otwarty, z profesjonalnym indywidualnym podejściem do pacjenta. Wyjątkowo przyjazna atmosfera w czasie operacji jak i leczenia dodająca pewności siebie. Niesamowita wiedza i fachowość dr Waldemara Walickiego pozwoliły mi bardzo szybko i sprawnie dojść do sprawności po operacji Dupujtrena . Serdecznie dziękuję Kazimierz Jeziorski
Opinia dodana przez: Jeziorski Kazimierz

lekarz Jerzy Wiatrow

Anestezjolog, Internista

Niedziałkowskiego 4a
Choszczno

Bardzo dobry nefrolog i diabetolog. Szkoda tylko że nie przyjmuje już w szpitalu tylko prywatnie. Od wielu lat leczy moich rodziców. Wykazuje dużo cierpliwości, zrozumiale tłumaczy , a przede wszystkim poświęca tyle czasu i potrzeba. Gorąco polecam .

lekarz Paweł Błaszkiewicz

Anestezjolog, Pediatra

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8
20-043 Lublin

Najlepszy pediatra dziecięcy w kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta , wiedza na najwyższym poziomie światowym , dobrze zorietowany w nowościach .Polecam
Opinia dodana przez: Lukasz

lek. med. Przemysław Baran

Anestezjolog, Psychoonkolog

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Dziękuję za poświęcony czas, wyczerpujące informacje, empatię oraz wsparcie psychiczne i duchowe. Wyjątkowy lekarz i człowiek. Polecam.
Opinia dodana przez: Grażyna

Serdecznie polecam ❤️❤️ Wiele można się nauczyć 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

lekarz Luiza Macieik-Wójcik

ul. Adama Asnyka 9/6
38-200 Jasło

Pani Luiza jest świetnym, aczkolwiek niedocenionym lekarzem. Szkoda, że tak mało anestezjologów dostaje choć trochę uznania, na które tak bardzo zasługują. Jestem naprawdę wdzięczna za Pani pracę. Dziękuję w imieniu moim i całej rodziny.