Gabinet Leczenia Bólu (Piątek 15-21:00)
Proletariacka 40/42 (ok. Castoramy ,Auchan, Aleja Jana Pawła II )
Pani Doktor cała nasza rodzina jest Pani wdzięczna,za pomoc naszej seniorce rodu. Gdyby nie Pani fachowa kompetentna pomoc nasza Mama i Babcia nie mogłaby chodzić,siedzieć,stać. Nie byłaby samodzielna i pewnie do dziś leżałaby w łóżku. Przyjęła nas Pani mimo późnej pory i pełnej poczekalni pacjentów, delikatnie zbadała cierpiącą starszą Panią, sprawdziła dokumenty leczenia, wysłuchała, dokładnie wypytała o inne dolegliwości przyjmowane leki i postawiła Pani słuszną diagnozę. Dzięki której wraz ze ...
Colibri Clinic
Branickiego 12 lok.101 (Wilanów, Piaseczno)
Instytut Diagnostyki i Leczenia Bolu
U. Kacza 8; 01-013 Warszawa
Mam zaawansowane zmiany w kręgosłupie. Tabletki nie pomagają, a z operacji zostałem zdyskwalifikowany. Wielu lekarzy mnie leczyło; z różnym efektem. Robiono mi również blokady przeciwbólowe okołokręgosłupowe. Pan doktor po zbadaniu mnie i obejrzeniu wyników badań MRI zaproponował blokadę zewnątrzoponową. Miałem mieszane uczucia, ale się zgodziłem. Zabieg został przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Od tego czasu ból ustąpił. Polecam tę metodę leczenia bólu każdemu o podobnym schorzeniu.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Wieniecka 49
Włocławek
Nie jest moją specjalnością pisanie opinii, ale w tym przypadku czuję się zobowiązana zrobić to. Pan doktor Daszuta już dwa razy uratował życie mojemu tacie. Gdyby nie on - pewnie już by go z nami nie było. Jego podejście do pacjenta, ale też do rodziny, jest godne podziwu! W czasach „hejtu” na służbę zdrowia, nieraz niestety uzasadnionego, panu doktorowi nie można zarzucić kompletnie nic. Pełen profesjonalizm, empatia, zrozumienie, cierpliwość, komunikacja, ...
WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im. Najświętszej Maryi Panny
Częstochowa
Pan Doktor to złoty człowiek, a przede wszystkim lekarz, który uratował życie mojej córce. Gdy tylko pojawia się choroba u mojej dziś 4 letniej córki zawsze udajemy się na wizytę do Pana Doktora. Polecam z całego serca.
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
Wspaniały lekarz. Lekarz z powołania. Fachowiec, rzetelny, z podejściem do pacjenta i jego rodziny. Udziela odpowiedzi na każde pytanie. Potrafi w sposób zrozumiały wytłumaczyć kwestie medyczne laikom. Wysoka kultura osobista.
OIT w CMKP im. prof. W.Orłowskiego
Zgadzam się z moimi przedmówcami w 100%. Nie ma słów by wyrazić wdzięczność, kochanej pani doktor.W moim przypadku naprawiła poważne błędy chirurgów. Ciężką walką darowała mi nowe życie (miałam 7% szansę).Dziękuje z całego serca. M.
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp.z o.o.- PORADNIE
Bankowa 2
Żory
Rzeczowy, konkretny specjalista. Wytłumaczył, odpowiedział cierpliwie na zadane pytania (i to z uśmiechem na twarzy:). Mniej się przy nim bałam. Przy znieczuleniu mówił co będzie w danej chwili robił...profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta. Dziękuję
Górnoślaskie Centrum Zdrowia Dziecka
Katowice ul.medyków
Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojemu synowi Szymonowi za słowa wsparcia i otuchy w tej ciężkiej chwili jutro minie dwa lata od wypadku Szymon wrócił do zdrowia wszystkiego dobrego Panie Doktorze jest Pan Wspaniałym Człowiekiem
Kazimierza Wielkiego 43 lok. 1
Gorzów Wielkopolski
Cudowny lekarz, fantastyczne podejście do dziecka, wszystko tłumaczy, zaraża swoim spokojem i opanowaniem. Zagaduje dziecko i jest niezwykle delikatny. Jak tylko zobaczyłam Pana doktora i zamieniłam z nim pierwsze zdanie, wiedziałam że dziecko jest w najlepszych rękach! Polecam wszystkim tak wspaniałego lekarza! Panie Doktorze, dziękuję za wspaniałą opiekę nad moim dzieckiem! Mama Majki z Gorzowa Wielkopolskiego.
Pan doktor Jacek Krysa jako anestezjolog jest wysokiej klasy specjalistą z powołania. Znieczulał moją córkę do zabiegu usunięcia trzeciego migdałka w CM Sanitas . Ma bardzo dobre podejście do dzieci jak i do rodziców. W trudnej sytuacji potrafi rozluźnić atmosferę mało kiedy można spotkać takiego lekarza z którym można porozmawiać i pożartować.
ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c
Wspaniały lekarz i człowiek... Swoim poczuciem humoru i podejściem do pacjenta potrafi rewelacyjnie rozładować napięcie przed zabiegiem. Pierwszy raz miałam styczność z Panem Doktorem, ale zdecydowanie zasługuje na słowa uznania i moje WIELKIE DZIĘKUJĘ!!!!!!! :-)
Szpital Ogólny w Wysokiem Mazowieckiem
ulica Szpitalna 5
Wysokie Mazowieckie
Lekarz godny polecenia. Od prawie 3-ech lat mam z Panią Doktor do czynienia w Klinice Bólu w Białymstoku i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze poświęca mi tyle czasu ile potrzebuję, nigdy nie pogania, cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia szczegółowo wszystkie aspekty związane z moim leczeniem. Tylko dzięki Jej pomocy jestem w stanie w miarę normalnie funkcjonować po wypadku samochodowym.
ulica Spacerowa 10
Białobrzegi
Pani Iza leczy mnie już od półtora roku i nigdy nie byłam bardziej zadowolona z żadnego innego lekarza. Na wizytach czuję się bardzo bezpiecznie, zrelaksowana. Pani Iza jest wspaniałą, bardzo kompetentną psychiatrą. Doskonale rozumie problemy, daje przydatne rady i przepisuje leki w punkt. Poprzedni lekarz, który mnie prowadził wypisywał mi leki, przez które samoistnie pojawiały mi się siniaki na ciele, a i mój stan psychiczny się nie polepszał. Pani Izabella ...
Chylę czoła przed ogromem wiedzy i doświadczenia. Doktor Ewa niezwykłą życzliwością pomaga zapomnieć o strachu. Wspaniale nawiązuje kontakt z pacjentem. Poznanie tak cudownej osoby to prawdziwy zaszczyt. Życzę pani doktor wszystkiego co dobre i piękne. Nieustająco ! Pozdrawiam i otulam serdecznością. Wiktoria