Szpital Bielański
Cegłowska 80
Gorąco polecam Panią Doktor. Profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość.
Wielospecjalistyczny Szpital - Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Zgorzelcu Szpitalnictwo
ulica Lubańska 11/12
Zgorzelec
Wspaniały lekarz, indywidualne podejście do pacjenta, cierpliwie tłumaczy bardzo rzeczowo, swoją osobą wnosi u pacjenta duże poczucie bezpieczeństwa, ogromne doświadczenie, kompetencje i kulturę osobistą.
Lekarz z którym pracowałam. Nigdy bez względu na porę dnia czy nocy nie odmówił przyjścia do pacjenta choćby z jednym pomocnym słowem. Zawsze gotowy by nieść pomoc potrzebującym bez względu na status społeczny chorego. Z pełną odpowiedzialnością polecam każdemu tego lekarza. Dziękuję Panie Doktorze Mycek za współpracę i za doświadczenie jakie podczas tej współpracy zdobyłam.
Mialam przyjemnosc byc znieczulana przez Pana Doktora.Rzeczowe podejscie podczas wizyty przed zabiegiem,staranny wywiad,komfort podczas wprowadzenia do znieczulenia,a opeieka pozabiegowa anielska.Malo kto z operowanych pacjetow docenia tego,kto odejmuje nam swiadomosc doswiadczanego bolu,zwykle laury odbieraja operatorzy.Ja, procz zachwytu nad samym zabiegiem,wyrazam tez wdziecznosc za niezwykle profesjonalna opieke pooperacyjna.Pomogl mi komfortowo przetrwac najtrudniejsze godzinny po operacji.Rewelacyjnie ustawione leki.Dziekuje,Panie Doktorze:)
ZOZ Dąbrowa Tarnowska
ulica Szpitalna 1
Dąbrowa Tarnowska
Bardzo kompetentny i staranny w stawianiu diagnozy a także metodyki leczenia . W moim przypadku znaczna poprawe osiągnął po dwóch dniach od zastosowaniu metody systemu transdermalnego
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
pan doktor znieczulał mnie do operacji - konkretny, rzetelny, wytłumaczył mi jak mogę się czuć po zabiegu, jakie mogą wystąpić dolegliwości, polecam
Pani Doktor miała okazję znieczulać mnie dwukrotnie. Pierwszy raz w szpitalu w Opolu, drugi - w "Ortopedii" w Głuchołazach. Zawsze znieczulenie było takie, jakiego oczekiwałem - nie bolało nic w czasie zabiegu, ale również i po zabiegu, nie miałem żadnych nieprzyjemnych doznań po zabiegach. Przed znieczuleniami wyczerpująco i kompetentnie opowiedzała mi, co będzie się ze mną działo, odpowiedziała na wszystkie, również i głupie pytania. Podtrzymywała mnie na duchu, gdy bałem …
SPZOZ
ulica Szpitalna 37
Mińsk Mazowiecki
Pani Doktor bardzo profesjonalna , konkretna , sympatyczna . Dziękuję za poświęcony czas i rzetelną informację . Polecam !
Anestezjologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wargocki i Partnerzy
ulica Mińska 38
Super Lekarz zawsze pomocny Opiekuńczy i Odpowiedzialny .Bardziej kompetentny niż zawód lekarza wymaga. POLECAM TYM którzy naprawdę potrzebują POMOCY. znam od wielu lat i zawsze mnie Zadziwiał
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Krotoszynie
ulica Młyńska 2
Krotoszyn
Brak słów aby wyrazić słowa podziękowania,wielki szacun Panie idoktorze . pozdrawiam, życzę dobrego wypoczynku !!
To jeden z najlepszych lekarzy jakiego w życiu spotkałam, rzetelny i kompetentny, z ogromną empatią dla pacjenta i jego najbliższej rodziny, na prośbę pacjenta potrafi wytłumaczyć co się dzieje i jakie podejmuje kroki by to było zrozumiałe, godny zaufania. Polecam najgoręcej Pana Doktora jak i cały Jego zespół.
Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "URO-LASER" W. Zwierzyński i M. Drozd Lekarska Spółka Partnerska
ulica Zwycięstwa 1
Sulechów
Doktor Szmelter to lekarz z powołania z ogromną wiedzą i praktyką. Jest synem równie cenionych anestezjologa i lekarki chorób wewnętrznych. To lekarze z sercem dla pacjenta bez różnicy czy jest to wizyta prywatna czy refundowana tak samo służą pacjentom swoją wiedzą i doświadczeniem. Polecam w 100%
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego
ulica Strzelecka 9
Cudowna Pani dr :) Doskonałe podejście do pacjenta. Kompetentna. No i... barrrdzo ładna <3 :) Polecam.