ulica Konopnickiej 20/1
Centrum Medicover Plac Andersa
Plac Andersa 5
Wspanialy czlowiek z wielka wiedza, super specjalista i lekarz z wielka empatia i poswieceniem dla pacjentow. Pomogl mojemu bratu I uratowal mu zycie wielokrotnie. Dziekujemy panie doktorze. Jest pan wielki az brakuje mi slow zeby wyrazic wdziecznosc. Bede o panu myslec do konca moich dni.
Autonomia - Centrum Psychoterapii Uzależnień I Współuzależnień
Bolesława Krysiewicza 5 m 9
Jeszcze nie widziałem tak oddanego lekarza dla pacjenta bardzo miła osoba tylko więcej takich lekarzy
ul. Morawska 15 A
Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
Help Sp. z o.o. Sp. k.
ulica Dziewińska 6
Polecam, z całego serca, wspaniały człowiek, oby więcej takich Lekarzy. Przesympatyczny, kompetentny, na każde pytanie odpowiada spokojnie, i rzeczowo. Bardzo duża wiedza medyczna.
Grunwaldzka
Cudowny lekarz, pełen empatii, cierpliwości, słuchający. Prowadzę u Pana doktora ciąże i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że czuje się bardzo zaopiekowana i bezpieczna. Badanie zawsze wykonywane bardzo delikatnie, dokładnie. Pan doktor poświęca tyle czasu ile potrzeba, wizyta odbywa się bez zbędnego pośpiechu. Na wszystkie pytania zawsze uzyskuje się odpowiedź. Polecam wszystkim Paniom.
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam
Leszczyńska
miałam problemy z zajściem w ciąże,jeździłam od lekarza do lekarza i nic.Po 4 latach trafiłam do dr Banacha który w swojej klinice zoperował mnie i po pół roku zaszłam w ciąże i zostałam mamą. Świetny specjalista. Polecam...
gabinet prywatny
Szamotulska 19 A
Nie polecam!! Pani doktor podczas wizyty kilkukrotnie była złośliwa, po czym mnie zaczęła obrażać. Wyszłam z gabinetu. Lekarz bez podejścia do pacjenta.
NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8
Cudowny Człowiek. Fachowość i empatia w jednym. Długie godziny pracy na posterunku, gdzie przypadki są bardzo trudne. Uśmiech, zrozumienie, tłumaczenie i - tam gdzie trzeba - powściągliwość. Dziękuję Pani Doktor!
Zeylanda 9
po straceniu pierwszego dziecka w 26 tyg ciazy docent prowadzil moja druga ciaze i ma sliczna zdrowa coreczke.
Jerzycka Poradnia Medycyny Rodzinnej
ul. Juliusza Słowackiego 28 a
Ciężko się z Panią dogadać. Mówi że przyjmuje, każe dzwonić za kilka godzin bo się źle czuje i nie wie czy będzie przyjmować. Po czym dzwoni że można przyjechać za godzinę (w środku dnia! Przecież każdy pracuje) a jak chcialem się umówić na drugi dzień to powiedziała że ona już w tym tygodniu nie przyjmuje xD Każe wysyłać sms z danymi swoimi po czym zostawia człowieka na lodzie. Bardzo nie …
Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193
ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84
Oddział Diagnostyczny Poznań
Adama Mickiewicza 2
Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193