Pani Doktor zapamięta pewnie na długo ekstrakcję mojej 8. Miała bardzo trudne zadanie do wykonania. Ale jestem bardzo wdzięczna za szybką pomoc, profesjonalizm i miłą atmosferę. Trochę minie zanim dojdę do siebie, ale wiem,że byłam w dobrych rękach :) Pani Doktor DZIĘKUJĘ ❤️
Pani Doktor zapamięta pewnie na długo ekstrakcję mojej
Dziękuję za szybką i fachową pomoc. Bardzo bałam się wizyty, ale okazało się że niepotrzebnie. Pani dr jest bardzo przyjemną osobą, znającą się na tym robi.
Pani Doktor jest specjalistką jakich mało w swojej dziedzinie. Cechuje ją duża empatia, wiedza, umiejętności i zaangażowanie. Do tego ma wspaniały kontakt z pacjentami. Leczenie jest bezbolesne. Z całego serca polecam.
Dziekuje. Profesjonalistka na 100%. Juz sie umawiam na nastepna wizyte we wrzesniu.Polesam kazdemu kto ma stracha przed dentysta.
Przede wszystkim świetny specjalista. Kompleksowo leczy i w niewygorowanych cenach. Uprzejma i miła z poczuciem humoru babka. Powoduje że człowiek przestaje bać się dentysty.
Jestem bardzo zadowolona.Pani Aneta bardzo profesjonalnie podchodzi do leczenia.Jestem panikarą i to przeokropną...a u Pani Anetki obeszło sie bez paniki;)
Zawsze mogę liczyć na panią doktór.Cała moja rodzina włącznie z dziećmi mogą pochwalić się dzięki pani Anecie zdrowym i pięknym uśmiechem.
Bardzo dobry lekarz ,ma bardzo dobre podejście do człowieka
Bardzo dobry lekarz ,ma bardzo dobre podejście do człowieka
Pani doktór dobrze leczy,ma dobre podejście do pacjęta,choć się czasami bardzo boję,pocieszy,zagada i zapominam gdzie jestem.
Bardzo dobra lekarz. Z naciskiem na Bardzo ;)
Bardzo dobra lekarz. Z naciskiem na Bardzo ;)