Zgadzam się z wszystkimi niepochlebnymi opiniami na temat tej pani. Nieuprzejma, wyniosła i rownież miała pretensje, ze pojawiłam się w weekend w szpitalu chociaz tlumaczylam, ze nie przyjęto mnie do mojego lekarza rodzinnego w piątek. Pełna pretensji, niegrzeczna i obrażona na cały świat. Najprawdopodobniej powinna zmienić zawód.
Cóż, Pani Doktor może i jest osobą wysokiej kultury, bo obsługa przebiegła z uśmiechem, ale na tym koniec plusów. Na dzień dobry oczywiście opinia, że nie powinnam przychodzić w niedzielę na świąteczną pomoc tylko czekać do poniedziałku (bo przecież celowo wybrałam sobie termin infekcji...). Objawy udało mi się opisać po wykładzie na temat tego, że się nie zaczepiłam ma grypę, nie dbam o sobie, a później biedni lekarze muszą leczyć, że za takie niepotrzebne wizyty pacjenci powinni dostawać faktury, że wszystkie infekcję są wirusowe, a pacjenci nie mają odpowiedniej wiedzy i kilkukrotnym przerwaniu mi - dopiero gdy zwróciłam na to uwagę udało mi się cokolwiek powiedzieć. Oczywiście lekarka przekonana o własnej nieomylności, 38 stopni to stan podgorączkowy, pacjenci nadużywają antybiotyków (w ciągu ostatnich 5 lat brałam dwa, w tym jeden raz na stan zapalny zęba). Okazało się że 2 dni brałam właściwe leki OTC, ale mimo że infekcja nadal się pogłębia to nie kwalifikuję się na antybiotyk. Diagnoza ustna: grypa. Wpisana w zwolnienie: J00. Po odwiedzeniu apteki w celu zakupienia przepisywanego teraz na wszystko Neosine z cynkiem (którego na co dzień suplementuję więcej niż jest w tym preparacie...) zrobiłam też test combo - ani grypa, ani covid, ani rsv. Także zamiast dostać lek, dzięki któremu jutro byłabym na nogach to czekam do poniedziałku na dalszy postęp infekcji bakteryjnej i obciążam ZUS kosztami zwolnienia. Tacy lekarze powinni z miejsca tracić prawo wykonywania zawodu - bardzo bardzo nie polecam.
Nie mam pojecia kto Ta panią zatrudnił. Od wejścia obrażona na to że wgl śmieliśmy przyjść do niedzielnej pomocy świątecznej zamiast iść w poniedziałek do lekarza. Nie uprzejma to mało powiedziane. Żadnych badań. Rok temu stwierdziła że po co wgl z katarkiem przychodzimy z półrocznym dzieckiem . Dzień później pojechaliśmy do innego szpitala gdzie wykryto RSV u dziecka. Dziś byliśmy i znowu oburzona że zawracamy jej dupe . Bez żadnych badań postawiła diagnozę wypisując lek który nie jest dostępny w caly województwie ani żadne zamienniki. Poltora roczne dziecko z goraczka prawie 40 stopni odesłała do domu
Pani doktor bardzo nieuprzejma. Miała do mnie pretensje że robię poobiednie wycieczki w niedzielę zamiast siedzieć w domu. Lekceważące podejście do pacjenta. Może należało by wymienić panią doktor na kogoś bardziej empatycznego względem chorych pacjentów. Jednym słowem TRAGEDIA
Skandaliczne podejście do pacjenta. Pani „doktor”już od samego wejścia, miała pretensje że ktoś śmiał pojawić się u niej na SORze w szpitalu Kopernika. Lekceważąco podeszła do objawów, odmówiła przeprowadzenia odpowiednich badań i kazała udać się gdzieś indziej. Warto podkreślić że byliśmy jedynymi osobami oczekującymi i były to godziny poranne. Powiedzieliśmy że zdecydowaliśmy się na przyjazd rano aby nie przeszkadzać w nocnym dyżurze, ponieważ zdajemy sobie sprawę z ilości przyjmowanych wtedy pacjentów, na co pani doktor odpowiedziała że wolałaby abyśmy w ogóle się tutaj nie pojawiali. Osoby z takim podejściem nie powinny leczyć ludzi. Na sam koniec dowiedzieliśmy się, że przez nasz przyjazd blokujemy jej ratowanie innych żyć. Totalnie nie polecam i nie życzę nikomu kontaktu z tą kobietą.
Nieuprzejma. Obrażona na cały świat że musi pracować w święta i jakim prawem przyszliśmy na pomoc świąteczna z dzieckiem . Dziecko obejrzała tak byleby zobaczyć. Odesłała do domu wypisując byle jakie leki bo przeciez to tylko lekki kaszele.Dzisiaj po dwóch dniach pojechaliśmy z dzieckiem na Sporna. Diagnoza zakażenie wirusem RSV . Gratuluję braku kompetencji. Oby ta Pani jak najszybciej przeszła na emeryturę bo bardziej szkodzi niż pomaga ludziom
Bardzo sympatyczna Pani Lekarka .Na sugestie że wiem że lekarze nie lubią pracować w niedzielę zaśmiała się że to jej praca .Wykazała dużą empatię i cierpliwość wobec mojego bólu kręgosłupa z którym przyszedłem.Udzieliła mi fachowej porady oraz pomocy doraźnej zastrzyki i przypisała stosowne leki.( które i tu muszę też nadmienić również o też bardzo miłej Pani pielęgniarce bo zastrzyki z Ketonalu i leku przeciw zapalnego były prawie bezbolesne).Chciałbym bardzo podziękować obu Paniom bo rano nie mogłem wstać z łóżka i ledwo tam mnie dowieźli a wieczorem wielka ulga
W niedzielę moja żona pojechała z 5 letnią córką do Szpitala im. Kopernika w Łodzi na "pomoc świąteczną" z bólem prawej strony twarzy. Pani doktor była bardzo nieuprzejma, miała pretensje do wszystkich, że musi pracować bo ludzie przychodzą po pomoc (pomimo że nie pracuje za darmo). Przyjęła żonę z dzieckiem z wielkim fochem. Córki nie raczyła nawet zbadać tylko chciała jak najszybciej wyrzucić z gabinetu twierdząc, że ona nie jest dentystą i laryngologiem. Po tym jak żona zasugerowała żeby jednak coś zrobiła zajrzała do ust i do ucha chorej córki. Nie raczyła wytłumaczyć co dolega chorej i jak postępować. Na koniec wizyty żona poprosiła o spojrzenie na powiekę oka córki to pani doktor powiedziała, że i tak nic nie zobaczy po tylu godzinach pracy. Dobrze, że chociaż wypisała receptę z lekami.
Zdecydowanie odradzam kontakt z tym lekarzem. Skarga do Okregowej Izby Lekarskiej oraz Rzecznika Praw Pacjenta będzie oczywiście wysłana.
Tragedia, zjechanie pacjenta który przyszedł po pomoc po 22 na nocną opiekę zdrowotną, że nie powinien przychodzić wcale.
Świetny lekarz, kompleksowa pomoc i trafna diagnoza. Przemiła, oby wszyscy tak podchodzili do pacjentów, w szczególności w niedziele.