Zero empatii, jak nie odpowiadała na pukanie i weszłam do gabinetu to rzuciła- czy nie umiem czytać i oskarżyła o wtargnięcie. Przyszłam prywatnie z prośbą o osłuchanie 6 letniego dziecka które miałam pod opieką, szwagier pojechał załatwić sprawy spadkowe po zmarłej żonie , co jej tłumaczyłam . To mi powiedziała cóż jej to historię tu opowiadam.
Serdecznie polecam Panią Doktor. Zawsze starannie zbada, przeprowadzi dokładny wywiad. Zawsze przepisze konkretne leki, doradzi i włączy odpowiednie leczenie. Polecam zarówno dla młodszych pacjentów jak i dorosłych.
Pani doktor jest rewelacyjna, potrzebuję skierowanie na badania - dostaję, potrzebuję skierowanie do specjalisty - dostaję. Ma czas dla pacjenta. Rzeczowa, kulturalna ale wyczulona na wyłudzanie L4 i wszelakich zwolnień dzieci np z Wf-u Wizyty w Chybiu
Wizyty w Chybiu
Pani doktor nie jest godna zaufania. Po opisaniu mojego problemu nie zleciła mi podstawowych badań. Badania wykonałam prywatnie a z nich wyszło, że mam anemie oraz problemy z tarczyca! Własnie przez takich lekarzy korzystam z prywatnych wizyt i gdybym tylko miała wybór to nie oplacalabym składek... Wizyta u tego doktora to jedynie stracony czas.
Kolejna pseudo-lekarka homeopatka szarlatanka. Należy uczynić wszystko, aby tacy "specjaliści" zniknęli całkowicie z grona lekarzy. Moim zdaniem za takie praktyki powinno zabierać uprawnienia. Pani "leczy" w Chybiu. Unikać jak ognia.
Konkretna, ale bardzo czuła na punkcie dobrych manier, nie lubi jak się wchodzi bez pukania, albo może dba o nasz komfort w gabinecie, wszak nikt nie lubi publicznie się rozbierać.
bardzo dobra i profesjonalna pani doktor. dziękuję za szybką i konkretną poradę w NZOZ w Chybiu.
Od wigilii do końca świąt miałem 39 st. C. Ostry kaszel, ból gardła. Moja wizyta u tej kobieciny trwała 3 min. przy czym sprawdziła tylko gardło - nawet nie osłuchała. I ze spokojem stwierdziła - przeziębienie. A jaki lek przepisała? IBUPROM!!! Żenada. Zdarzenie miało miejsce z NZOZ Urszula w Chybiu.
Pani doktor to wiarygodna osoba, doskonale diagnozuje.
Pani doktor to wiarygodna osoba, doskonale diagnozuje.
Dokadnie bada pacjenta, wzbudza zaufanie ;)
Dokadnie bada pacjenta, wzbudza zaufanie ;)