To,że spotkałam kilka lat temu na swojej drodze Panią Pawłowicz, jest dla mnie chyba największą życiową wygraną. Szybka diagnoza, kompleksowa pomoc i długofalowa, regularna opieka. Nigdy nie odmówiła nieplanowanego przyjęcia. Mam poczucie bezpieczeństwa i nie zostałam pozostawiona samej sobie.
Lekarz z olbrzymia empatią,leczę się u pani doktor wiele lat,podsunęła mi kilka pomysłòw na zycie, mimo rozpoznania f20 nigdy nie trafiłam do szpitala,osoba godna zaufania,traktuje pacjentòw podmiotowo,mało jest takich psychiatrów
to jedna z najlepszych specjalistek jakie znam,a leczyłam się już u wielu psychiatrów,zmobilizowała mnie do systematycznego leczenia,słucha uważnie co pacjent ma do powiedzenia,nie ocenia,pozwala na wyciąganie samodzielnych wniosków,bardzo gorąco polecam!!!
Po tym jak pani doktor wyleczyla mnie z depresji zaczelam pomagac innym,wyslalam do panI Ani moja siostre i dwie kolezanki,sa bardzo zadowolone z leczeni i wizyt.Bardzo goraco polecamy doktor Anie
Pani Ania leczy skutecznie,dzięki zaleconym przez nią specyfikom uwierzyłam w tego typu lekarzy i poczułam się lepiej.Przez kilka lat męczyłam się z chorobą i zjadłam masę niepotrzebnych leków.Potrafi słuchać cierpliwie i daje poczucie bezpieczeństwa podczas wizyty, naprawdę na poziomie wspaniały kompetentny lekarz
Bardzo ciepla i mila osoba,wszystko cierpliwie tlumaczy,poswieca naprawde duzo czasu pacjentowi,od razu trafila z dobrymi lekami.bardzo polecam!!!!!
Uwielbiam Panią Anię!!! Jest super specjalistką, poświęca pacjentowi naprawdę dużo uwagi, jest miła,ciepła i profesjonalna. Pomimo poważnych problemów potrafiła mnie ze wszystkiego wyciągnąć, wizyta nie należy może do najtańszych, ale po każdej wizycie nasuwa mi się ta sama myśl-to najlepiej wydane 100 zł w moim życiu. Bo dzięki Pani Ani mam to życie, a zanim do Niej trafiłam żyć mi się nie chciało..
Byłem z żoną i chorym synem u Pani doktor dwie wizyty,jak na razie nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do leczenia,tylko ta cena za wizytę (100zł)jest troszeczkę duża.A musimy chodzić prywatnie bo syn ma 22 lata i nie ma żadnego ubezpieczenia.
Bardzo miła i dobra Pani doktor,leczę się u niej od trzech lat,wyciagnęła mnie z depresji i głębokiej agorofobii,polecam.Wszystkie leki które mi przepisała zadziałały w 100%.