Już po kilku pytaniach od pani doktor wyczuwa się niemiłą atmosferę.. Zdębiałem jak po wyjściu pomieszczenia gdzie musiałem się przebrać zobaczyłem obie panie wcinające kanapki. Przerwały swoją ucztę i przystąpiły do kolonoskopii. W trakcie badania docinki za rzekome nieprawidłowe przygotowanie do badania.
Już po kilku pytaniach od pani doktor wyczuwa się niemiłą atmosferę..
W trakcie badania docinki za rzekome nieprawidłowe przygotowanie do badania.
Pomimo negatywnych opinii poszłam do Pani Anny na wizyte i zaskoczyłam sie bardzo pozytywnie. Nie dość, ze zostałam przebadana, wysłuchana, odpowiedziano na wszystkie moje pytania, wyniki badań przeanalizowane, a skierowania wystawione. Nie mam na co narzekać.
Bardzo niesympatczna, oprskliwa lekarka, ktora ma przyjemnosc w tym, ze robiac badanie kolonoskopii bez znieczulenia, pacjent w strasznym bolu zwija sie i nie moze wytrzmac a ona krzykiem i bez szacunku i empatii stwierdza, ze nie poda nic pezeciwbolowego... Tej osobie powinno odebrac sie prawo do wykonwania zawodu!!! Nie polecam absolutnie nikomu korzystania z uslug tej lekarki.
Nie polecam lekarza. Przeżyłam godzinne tortury, spodziewając w się 15 minut badania dwunastnicy. W połowie zabiegu poprosiłam o znieczulenie, które w ogóle nie zadziałało. Nadmienię, że próg bólu mam bardzo wysoki i musi mnie naprawdę boleć żeby narzekać. Pomoc Pań pielęgniarek i innych służb medycznych bez zarzutu.
Zdecydowanie NIE polecam wizyty u tej pani. Kompletny brak zainteresowania pacjentem i niespotykane wręcz lekceważenie poważnie chorego człowieka (rak). Zalecenie leczenia nowotworu (zaznaczam: w stadium uleczalnym!): nie podejmowanie żadnego leczenia i oczekiwanie na śmierć!