lekarz Anna Śliwka-Psonka

Pani Śliwka nie dała mi skierowania na testy OGTT. Stwierdziła, że nie ma takiej potrzeby. Testy takie potwierdzają dokładnie czy jest cukrzyca czy stan przedcukrzycowy. Najszybciej to przepisać tabletki u truć się nimi, zamiast dokładnie zdiagnozować chorobę. Pani ta stwierdziła, że mogę iść prywatnie do laboratorium przy ul. Parkowej tylko nie wiedziała do której przychodni (a są dwie). Z komputera odczytała mi wynik, który różnił się od mojego na papierze. W ogóle nie była zainteresowana moimi pomiarami cukru, które robiłam przez 3 tygodnie. Wyprosiła mnie z gabinetu twierdząc, że musi …

Testy takie potwierdzają dokładnie czy jest cukrzyca czy stan przedcukrzycowy.
Z komputera odczytała mi wynik, który różnił się od mojego na papierze.
Wyprosiła mnie z gabinetu twierdząc, że musi zadzwonić do innnej doktor.
Na koniec powiedziała, że mogę zgłosić sprawę do kierownika przychodni DCM w Dzierżoniowie.

Okropny lekarz , nie polecam tej Pani Ani do leczenia dorosłych ani dzieci. Nie wiem , ale ta Pani pomyliła się z funkcją wykonywania zawodu bo na lekarza się totalnie nie nadaje. Nieprzyjemna jsk do soby dorosłej tak i do dziecka . Podejście olewajace do pacjenta . Nie polecam nikomu pójścia na wizytę do tej Pani bo strata tylko czasu, więcej człowiek siedzi na poczekalni i czeka aż łaskawa Pani przyjmie , a wizyta w gabinecie nawet 5 min nie trwa . W żadnej kwestii nie pomocna . Ostatnia wizyta z dzieckiem coś strasznego , corka 10 lat a wyszła z gabinetu i powiedziała że nigdy już nie chce iść do tej niemiłej Pani . Brak podejścia do dziecka , nie słuchająca rodzica co się do niej mówi. Bagatalizująca problem. Jeszcze nie spotkałam się aby lekarz nie zbadał dziecka , tylko udzielił informacji która można również uzyskać przez teleporade . Pracuje w DCM chyba za karę, bo człowiek sam wychodzi chory po wizycie u tej lekarki. Nikomu jej nie polecam!!!!!