mgr Anna Strojna-Waszkowska

Psychoterapeuta, Psycholog, Terapeuta

4,6

O mnie

Jestem psychoterapeuta uzależnień i psychologiem oraz psychotraumatologiem. Proponuje terapię indywidualna oraz terapie dla par. W pomocy drugiemu człowiekowi pracuje od ponad 26 lat.

3,0

Polecam każdej osobie Panią Anię 😉Miałem z z Panią Anią kontakt przez blisko rok 😉Każda terapia z Panią Anią była prawdziwą przyjemnością😉Czuć od Pani Ani pozytywną energię ciepło 😉W trakcie trwania seansu terapeutycznego mogłem odczuć to czego tak bardzo pragnę😉Bliskości zrozumienia rodzinnej atmosfery😉Była dla mnie jak balsam na moją udręczoną duszę😉Prawdziwy anioł😉5 jako maksymalna nota to za mało 😔Do dzisiaj Panią Anię miło ciepło wspominam 😉Kiedy jest mi smutno źle kiedy kołatają się głupie myśli chce się poddać wtedy wspomnienie Pani Ani przynosi ulgę 😉

Najlepsza psychoterapeutka z jaką się spotkałem, a było ich już trochę w moim życiu. Wielokrotnie mi pomogła, chyba moge powiedzieć, że uratowała. Jest sercem przy człowieku, słucha, nie ocenia. Polecam.

Pełny profesjonalizm, zaangażowanie i empatią. Pani Anna potrafi słuchać, dawać oparcie, dzięki niej uwierzyłem, że mogę żyć inaczej. Od ponad 2 lat trzeźwienia, i żyje...

Bardzo dobra terapeutka polecam wszystkim 👍 miła sympatyczna godna zaufania potrafi wysłuchać oraz doradzić

Polecam trafiłam z lękiem, nerwica i atakami paniki. Teraz wróciłam do siebie i do swojego życia. Dzięki terapii i podejściu pani Ani.