Gabinet Psychologii i Terapii Dzieci Leopold Kaczorowski
Gostyńska 13
Dziękuje za spotkanie w tak miłej atmosferze, niesamowita wiedza i doświadczenie. Bardzo polecam Pana Leopolda.
Poradnia Psychologiczna "W stronę zmiany"
Wilcza 33 lok. 12
Specjalisyczny Gabinet Psychologiczno-Terapeutyczny Izabela Marczak
ul. Długa 5/133 - 4 piętro, 20-346 Lublin
Lublin
Bardzo polecam. Jestem w trakcie terapii. Konkretna, rzeczowa, przy tym bardzo miła, wspierająca. Bardzo pomada mi uświadamiać sobie moje dotychczasowe nie do końca wspierające mnie wybory, wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną ale cieszę się, że trafiłem na takiego psychologa jak Pani Iza.
Klaudia malik
Rolna 43/011c
Pani Klaudia bardzo pomogła naszym synom, fachowo oceniła sytuację i pomogła w kryzysowych sytuacjach. Pani Klaudia jest wysokiej klasy specjalistką w dziedzinie psychologii, a postawione diagnozy i właściwe podejście oraz wdrożone sustemayyczne spotkania przyniosly oczekiwany rezultat w leczeniu młodych osób. Gorąco polecam!!!
ADIUTUS-Gabinet Psychologiczno-Pedagogiczny
ul. Waszyngtona 18 Lok.422 Osiedle Piaski
Białystok
Przyszłam do Pani Kasi z depresją, na lekach i z niechęcią do życia. Terapia spowodowała, że stanęłam na nogi, stałam się pewną siebie osobą i odzyskałam radość życia. Układam życie na nowo i widzę rezultaty. Pani Kasia jest osobą kontaktową, kompetentną, miłą i empatyczną. Cieszę się, że trafiła, właśnie na jej osobę i polecam wszystkim pogubionym i zrezygnowanym.
Dr Iwona Wierzchucka. Prywatny Gabinet Psychoterapii Systemowej
Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 1/2
Bielsko-Biała
Byłam pacjentką Pani Doktor Iwony przez pewien czas. Do gabinetu trafiłam z silną nerwicą lękową oraz depresją maskowaną. Doświadczanie z Panią Iwoną naprawdę wspominam jako bardzo dobry okres w życiu. Pani Iwonka wykazuje się nie tylko głęboką wiedzą i umiejętnościami terapeutycznymi, ale również empatią, ciepłem i zrozumieniem. Jedną z największych zalet Pani Doktor jest jej umiejętność słuchania. Zawsze czułam się całkowicie zrozumiana i szanowana podczas sesji terapeutycznych. Potrafi ona stworzyć ...
Gabinet Psychologiczno-Terapeutyczny
ul. Do Studzienki 63/lok 5, 80-227
Pan Jacek to świetny psychoterapeuta. Jest bardzo empatyczny, profesjonalny i zaangażowany. Potrafi skutecznie pomóc nawet w bardzo trudnych sytuacjach. Gorąco polecam!
Pracownia psychologiczna Psychotech
Śląska 22/2
Byłem nie przekonany do skonsultowania moich problemów z psychologiem ale teraz wiem, że była to dobra decyzja. Wizyta była bardzo owocna a Pani psycholog wykazała swietne zrozumienie problemu i wystawiła właściwą diagnozę. Bardzo polecam!
Laboratorium Psychoterapii STRUKTURA
Starogard Gdański
VIVARIUM Centrum Rozwoju i Terapii
Puławska 11
Piaseczno
Bardzo sympatyczna, profesjonalna psycholog. Zrobiła mi plan pomocowy co mi się bardzo spodobało. Skorzystam z tych porad i polecam innym. Atmosfera bardzo dobra.
VIVARIUM Centrum Rozwoju i Terapii
Puławska 11
Piaseczno
Pani psycholog wysłuchała mnie z dużą empatią, miałem poczucie , że mnie rozumie i chce pomóc. Na pewno wrócę na kolejne wizyty.
Centrum Zdrowia Parkowa 10
Parkowa 10
Jeżeli ktoś czyta opinie i nadal ma dylemat którego lekarza wybrać to właśnie powinien wybrać Panią Doktor! imo tego, że się spóźniłam, a byłam ostatnim pacjentem, dr Frydecka na spokojnie mnie wysłuchała i poświęciła tyle czasu ile potrzebowałam.
Centrum Wspomagania Rozwoju Dziecka i Dorosłych Specjalistyczna Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna.
Limanowskiego 32
Stargard Szczeciński
Przesympatyczna Pani Grażyna. Praca z nią i naszym dzieckiem jest bezapelacyjnie najlepsza. Cieszę się że odszukałem tu Panią Chudzik i razem współpracujemy i imię poprawy zdrowia maluszka mojego. Polecam
Centrum Rozwoju Osobowości Inner Home
Smolki 11a