www.gabinetpsychoterapi.pl
Nazywam się Barbara Struzikowska. Jestem doświadczoną psycholog kliniczną, psychoterapeutą,
psychoterapeutą uzależnień.
-z ponad 20-letnim doświadczeniem zawodowym.
Ukończyłam w 1990 roku kierunek-psychologia kliniczna na …
www.gabinetpsychoterapi.pl
psychoterapeutą uzależnień.
-z ponad 20-letnim doświadczeniem zawodowym.
Ukończyłam w 1990 roku kierunek-psychologia kliniczna na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie.
Pracowałam 20 lat w Poradni Psychologicznej
w Krakowie, w Ośrodku Leczenia Uzależnień-
Przystanek Trzeżwość oraz w Prywatnej Klinice
Leczenia Zaburzeń Osobowości i Leczenia Uzależnień.
Pracowałam z Ośrodku Leczenia Autyzmu i Zespołu Aspergera-"Pozytywka".
Obecnie prowadzę Specjalistyczną Prywatną Praktykę Psychoterapeutyczno-Psychologiczną w Krakowie
przy ul. Olszańskiej.
Zajmuję się diagnozą, terapią osób dorosłych , dzieci
i młodzieży. Prowadzę konsultacje dla osób indywidualnych oraz par i rodzin. Wydawanie opinii np. dla sądów.
Jestem mamą nastolatki, która trafiła na psychoterapię do mgr Barbary Struzikowskiej i piszę tą opinię zgodnie z moimi odczuciami i córki. Jestem szczęśliwa, że zbuntowana córka (problemy wychowawcze, szkolne, lekomania, alkohol, początki depresji) trafiła do tak świetnej specjalistki. Pani Barbara prowadziła kilkumiesięczną psychoterapię z doskonałym wynikiem. Jest to świetny i doświadczony specjalista, z dużą wiedzą i umiejętnościami nawiązywania szybkiego, dobrego kontaktu z pacjentem. Najwyższa ocena za efekty terapii. Polecam oczywiście każdemu kto szuka doskonałego psychologa. Matka Patrycji.
Chcemy polecić wszystkim poszukującym psychologa do terapii małżeńskiej (np. po zdradzie jak u Nas) panią Barbarę Struzikowską. Terapia zakończona dla nas sukcesem. Minęło kilka miesięcy od zakończenia. My razem z żoną mamy już dystans i przemyślenia do oceny. Pani psycholog Struzikowska to- profesjonalizm, wiedza, doświadczenie, empatia i szacunek dla pacjenta. Skuteczność terapii doskonała. Polecamy Anna i Jan.
Chcielibyśmy napisać szczerą opinię po dłuższym czasie od rozpoczęcia terapii u pani psycholog Barbary Struzikowskiej. Zgłosiliśmy się z nastolatkiem, który rozpoczął naukę w szkole średniej. Pojawiły się problemy m.in.: zaniedbywanie szkoły i obowiązków, preferowanie "złego towarzystwa", syn kilka razy poszarpał się z kolegami. Potrzebna była szybka pomoc psychoterapeutyczna. Pani psycholog Struzikowska szybko nawiązała kontakt z naszym synem, dobrała dobry nurt terapii. Syn po czasie zaczął chętnie korzystać z sesji terapeutycznych. Po kilku miesiącach możemy ocenić, że obserwujemy u syna diametralną zmianę zachowania na lepsze. Współpracę z terapeutką oceniamy na bardzo wysoką. Pani psycholog jest komunikatywna, bezpośrednia, łatwo nawiązuje kontakt z pacjentem. Ma wiedzę i doświadczenie, które pomaga jej w pracy z pacjentem. Polecamy rodzicom mającym problemy z nastolatkiem tego terapeutę.
Po skończeniu terapii u mgr Barbary Struzikowskiej chcę polecić ją jako skutecznego, doświadczonego i profesjonalnego specjalistę. Chcę zwrócić uwagę na bardzo wysoką skuteczność terapii w moim przypadku w nurcie behawioralnym. Długoterminowa terapia, po przerobieniu wszystkich istotnych aspektów z którymi się zgłosiłam dała doskonały skutek. Mam możliwość porównania, gdyż usiłowałam skorzystać z pomocy innych terapeutów. Takiej skuteczności, jak w tym przypadku u Pani Barbary nigdzie nie osiągnęłam. Ta wysoką skuteczność jest oparta o 20-letnie doświadczenie zawodowe, wiedzę i profesjonalizm. Bardzo wysoce oceniam terapię u Pani psycholog. Teresa
W stanie skrajnego wyczerpania psychicznego trafiłam do gabinetu pani Barbary Struzikowskiej szukając pomocy psychologicznej. Lat 47, rozwiedziona, po przejściach, syn dorosły, studiujący w innym mieście. Samotność, depresja, nerwica, bezsenność. Celem terapii były m.in. nauka jak kochać siebie, budować wysoką samoocenę, być asertywną. Po krótce. Podsumowując, oceniam terapię jako bardzo skuteczną, cel z którym się zgłosiłam został osiągnięty. Uzyskałam wielkie wsparcie i ogromną pomoc. Każdemu polecam skutecznego, doświadczonego psychologa z Krakowa. Kasia
Witam. Jako matka nastolatka (syn miał problemy emocjonalne) chciałabym podzielić się z Państwem naszym doświadczeniem z terapii u Pani psycholog Barbary. Syn łatwo nawiązał kontakt z panią terapeutką i od razu jej zaufał. Zamknięty w sobie nastolatek z nikim nie chciał rozmawiać- dopiero rozmowy z psychologiem skutecznie pomogły synowi się otworzyć. Doskonale dobrana terapia, empatia i mądrość terapeutki skutecznie zażegnały kryzys, który się pojawił. Trzy mocne cechy tego psychologa to na pewno: skuteczność, wiedza i profesjonalizm.
Polecam Panią doktor Barbarę Struzikowską. Po 2 latach terapia u dr Barbary wpłynęła diametralnie na poczucie mojej własnej wartości, spokój, umiejętność wyrażania potrzeb i gniewu w zdrowy sposób. Na terapię zgłosiłam się w celu podniesienia samooceny, pracy z emocjami i uzyskania spokoju i dobrego funkcjonowania w życiu. Terapia była systematyczna, behawioralna. Pani doktor zaproponowała skuteczny plan terapii. UDAŁO SIĘ W 100%!! Dużo mniej mam teraz problemów w życiu i stałam się bardziej sprawczą, zaradna. Dzięki pani doktor Basi idę przez życie czując, że mam duże zasoby aby sobie ze wszystkim poradzić. Cel osiągnięty- wysoka samoocena, panowanie nad emocjami, asertywność, wysoka sprawczość. To dzięki procesowi terapii u pani dr Barbary Struzikowskiej, za co jestem pani doktor niezmiernie wdzięczna. Pani Basia jest osobą ciepłą, empatyczną, zaangażowaną w terapię, w stosunku do pacjenta otwartą i pełną zrozumienia. Serdecznie polecam i dziękuję. Doskonała psycholog kliniczna!!
POLECAM BARDZO!! Po zakończeniu terapii u doktor Barbary Struzikowskiej chcę wystawić opinię jednoznaczną: -Bardzo wysoko oceniam za ogromne doświadczenie (depresja, nerwica, trauma); -Ogromny szacunek za ogromną cierpliwość, doskonałe zrozumienie pacjenta i bardzo empatyczne podejście; -Niezwykle skuteczne rozwiązywanie problemów i doskonałe poprowadzenie terapii; -Niezawodne i szczere wsparcie pacjenta w trudnych sytuacjach; -Polecam jako doskonałą specjalistkę od terapii behawioralnej, psychodynamicznej oraz psychoanalizy. Na podstawie doświadczenia i kontaktów z psychoterapeutami krakowskimi daje najwyższą ilość punktów. Nie spotkałam tak skutecznego i tak doświadczonego specjalisty w branży psychoterapii w Krakowie.
POLECAM BARDZO!!
-Bardzo wysoko oceniam za ogromne doświadczenie (depresja, nerwica, trauma);
-Niezwykle skuteczne rozwiązywanie problemów i doskonałe poprowadzenie terapii;
-Niezawodne i szczere wsparcie pacjenta w trudnych sytuacjach;
Witam. Chciałam przedstawić poszukującym dobrego, bardzo dobrego psychologa w Krakowie mgr Barbarę Struzikowską. Wspaniała, doświadczona, z ogromem wiedzy skutecznej i empatią do pacjenta. Leczyłam od roku nerwicę, depresje, objaw natręctw. Pomimo pomocy farmakologicznej skorzystałam z poleconej psycholog mgr Barbary Struzikowskiej. Bardzo polecam, wspaniały terapeuta. Same wysokie oceny. Anna
Do pani doktor przybyłam z problemami syna – nastolatka, z którym nie potrafiłam znaleźć wspólnego języka i który nie radził sobie wewnętrznie sam ze sobą. Pani doktor wprowadziła na wizytach terapię dziecka, podczas których próobowała mu pomóc zrozumieć problemy i wlasne myśli bez potrzeby zamykania się na świat i odczuwania wszystkiego jakby było atakiem na jego osobę. Z kazdą wizytą syn sam nie mógł się doczekać spotkania i rozmów z panią doktor. Rozmowy prowadzone taktowanie, ale z dostosowaniem się do „klimatu” jaki preferuje i utrzymuje nastolatek. Skupianie się na szerszym zakresie problemu a nie tylko na jednym aspekcie i zamykaniu się na nim. Pani doktor pomaga odbudować synowi pewność siebie, nazywac emocje, podnosić samoocenę. Terapia prowadzona na 6 z plusem. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i syna, ponieważ robi pani kawal dobrej roboty. Dziękujemy.