Pani Aneta Sokołowska jest także terapeutą zaburzeń seksualnych.
Pani Aneta Sokołowska jest także terapeutą zaburzeń seksualnych.
Bardzo profesjonalne podejście i duże zaangażowanie- polecam. Pani psycholog właściwie rozjaśnia problem, podsuwa rozwiązania i wyciąga trafne wnioski, czuć doświadczenie i wiedzę.
Przemiła kobieta, pełna empatii i uważności. Wzbudza zaufanie i poczucie bezpieczeństwa. Czułam się usatysfakcjonowana.
Byłem na warsztatach prowadzonych przez panią psycholog. Warsztat był dla mnie cennym doświadczeniem, zmienił moje spojrzenie na siebie i moje rodzicielstwo. Inspirujące ćwiczenia sprawiły, że zapamiętana wiedzę wykorzystuje teraz w codziennym życiu. Bezpieczna atmosfera,zaangażowani uczestnicy i prowadząca.
Pani psycholog jest niezwykle kompetentna, przemiła i zawsze uśmiechnięta. Poświęca czas, aby dokładnie wyjaśnić przyczynę problemów, dbając, by czlowiek wszystko zrozumiał. Dzięki jej ciepłemu podejściu czuję się pewniej i spokojniej.
Pani Aneta to wyjątkowa specjalistka, który z ogromnym wyczuciem i empatią podchodzi do pacjenta. Terapia pomogła mi poukładać sobie w życiu kilka spraw. Spotkania były bardzo wspierające i naprawdę pomagają w lepszym zrozumieniu siebie oraz radzeniu sobie z emocjami. Z całego serca polecam – to terapeutka z prawdziwym powołaniem.
Pani Aneta jest osobą, przy której człowiek czuje się bezpiecznie i może otwarcie mówić o trudnych dla siebie sprawach. Jest profesjonalistką w swoim fachu, rozumie i potrafi pomóc w problematycznych relacjach małżeńskich. Polecam parom, które borykają się z problemami w pożyciu intymnym.
Pani psycholog pomogła mi wyjść z ciężkiego załamania nerwowego, potrafiłam dzieki niej pozbierać się po rozstaniu z partnerem. Potrafi słuchać i widać, że jest zaciekawiona rozmówcą. Czułam się bardzo dobrze podczas spotkań i wiem, że dzieki nim wyszłam na prostą.
Mogę polecić. W gabinecie można poczuć się swobodnie mimo dużego stresu. Jestem wyciszona i to mi chodziło. Mogłam uporządkować sobie wiele spraw dzięki czemu inaczej patrzę teraz na moje życie.
Jestem niezwykle wdzięczna pani psycholog ponieważ pomogła mi przejść bardzo trudną sytuacje życiową. Jej pozytywne nastawienie i wsparcie były dla mnie nieocenione. Nauczyła mnie jak ważne jest dbanie o siebie i swoje zdrowie emocjonalne. Gorąco polecam panią Anetę każdemu kto zmaga się z trudnościami życiowymi i pragnie zmienić swoje życie na lepsze.
Pani Aneta jest wspaniałym psychologiem. Jest autentyczna i otwarta, od pierwszego spotkania czułam się zrozumiana i zaakceptowana. Jej empatia i profesjonalizm sprawiają, że każda sesja była dla mnie bezpiecznym miejscem, gdzie mogłam otworzyć się na swoje uczucia i myśli. Dzięki terapii zrozumiałam, że nie na wszystko mam wpływ, ale przynajmniej zaakceptowałam kilka spraw, z którymi do tej pory miałam problem. Polecam z całego serca.