4,9
4,9

O mnie

Pani Aneta Sokołowska jest także terapeutą zaburzeń seksualnych.

Pani Aneta Sokołowska jest także terapeutą zaburzeń seksualnych.

Bardzo polecam Panią Anetę. Profesjonalne podejście nie do pacjenta a do zwykłego człowieka, który potrzebuje wsparcia w trudnym dla niego czasie. Dzięki terapii zrozumiałam wiele aspektów swojego życia. Pani Aneta pomogła mi spojrzeć na siebie w nowym świetle. Po każdej wizycie wracałam naładowana nową energią o chęcią do życia. Empatyczna, potrafiąca słuchać i przekazać swoją wiedzę. Polecam i dziękuję.

Dzięki Pani Psycholog zrozumiałem wiele rzeczy, pomogła mi spojrzeć na świat ze zupełnie innej perspektywy. Potrafi ze spokojem i ze zrozumieniem wysłuchać, wytłumaczyć na co powinno się zwrócić uwagę w danej okoliczności. Dzisiaj czuje się o wiele bardziej pewny w wielu sytuacjach, ze spokojem podejmuję decyzje a mój komfort życia jest na znacznie większym poziomie. Zdecydowanie polecam Panią Psycholog

Po kilku spotkaniach z panią psycholog mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do pacjenta. Widzę pierwsze pozytywne efekty terapii i czuję się coraz lepiej.

Pani Aneta jest świetnym fachowcem, bardzo otwarta, pełna zrozumienia, znająca się na swojej pracy. Doskonale diagnozuje problem, a następnie trafnie podpowiada jak sobie z nim poradzić. Odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu.

Byłem u Pani Anety na interwencyjnej konsultacji po ciężkim kryzysie. Potrafi skutecznie naprowadzić na przyczyny problemów i jest otwarta na słuchanie. Zdecydowanie polecam nawet tym co nie lubią mówić o swoich uczuciach.

Profesjonalne podejście do człowieka. Z każdej sesji wychodziłam z innym nastawieniem do życia i moich problemów. Dziękuję za pomoc i poświęcony czas.

Pani Aneta to świetny specjalista. Profesjonalizm, wiedza, doświadczenie, szacunek i empatia. Polecam współpracę z Panią Anetą.

Jestem bardzo zadowolona z postawy oraz zaangażowania pani psycholog, która jest bardzo uprzejmą i sympatyczną osobą. Nie ocenia i stara się jak najbardziej pomóc. Polecam

Konsultacja u pani Anety to pożyteczny i efektywny czas. Okazuje człowiekowi dużo serca i zrozumienia, co było dla szczególnie ważne. Polecam

Polecam zainteresowanym. Trafiłam do pani psycholog w trudnym dla mnie czasie. Pani psycholog jest miła, z uwagą słucha człowieka i z troską zajmuje się omawianymi sprawami.