Bardzo profesjonalna pomoc. Pani Anna jako jedyna podeszła od mojego problemu powaznie. Goraco polecam!
Zdecydowanie nie polecam, Pani doktor wstrzyna niepotrzebne dyskusje na tematy niemedyczne. Raz przyszłam z wysypką nieznanego pochodzenia i zostałam odesłana do domu z jakimiś lekami, ktire nie pomogły. Wróciłam po tygodniu i usłyszałam że to chyba zakaźne skoro mi nie zeszło po tygodniu. Natomiast jeśli chodzi o skierowania na profilaktyczne badania stwierdza ze wystarczy je robić co 3 lata, tak samo jeśli chodzi np. o cytologie. Nie zgadzam się z tym. Wspomnę, że dzięki regularnym corocznym badaniom zostały u mnie wykryte zmiany nowotworowe. Gdybym badała się co 3 lata mogłoby mnie już nie być na tym świecie. Odradzam wizytę u tej Pani.
Najlepsza pani lekarz do jakiej chodziłam. Dokladnie tlumaczy co i jak postępować. Opisuje tez profilaktykę. Polecam !!!
Pani doktor jest moim lekarzem NFZ od dluzszego czasu. Jej podejscie jest ekstremalnie zachowawcze - lekarstwa sa zle a badania specjalistyczne niepotrzebne. Doszlo u mnie do sytuacji ze tylko natychmiastowa i niestety kosztowna procedura mogla mnie postawic na nogi. Mozna bylo zrobic duzo wiecej ze strony lelarza i uniknac mojego cierpienia i wielkiego wydatku.