lekarz Anna Tabak

2,3
3,7

Z całego serca polecam Panią Doktor. To niezwykle kompetentna, zaangażowana i empatyczna specjalistka w dziedzinie laryngologii. Wizyta przebiegła w miłej i spokojnej atmosferze, a każdy etap badania został dokładnie wyjaśniony. Pani Doktor z dużą uwagą wysłuchała moich dolegliwości, przeprowadziła szczegółowy wywiad oraz dokładne badanie.To lekarz z powołania, któremu można w pełni zaufać. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i skutecznego laryngologa.

Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i skutecznego laryngologa.

Pani Doktor spóźnia sie na wizytę 20 minut, ale jak Pacjent z powodu korków jedzie godzinę i spozni sie kilka minut to nie przyjmuje. Poza tym jakosc leczenia słaba, przepisuje to samo co internista, efektów brak, mam wątpliwości co do fachowej wiedzy Pani Doktor.

Najlepsza Pani Doktor jaką miałam przyjemność spotkać. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile to wymaga A nie przysłowiowe 10 czy 15 min. Kompleksowo wszystko tłumaczy, jest mega sympatyczna i podchodzi z empatią. Chodziłam do różnych lekarzy i nic nie skutkowało miałam ciągle infekcje ucha. Pani Doktor mnie wyleczyła. Polecam Panią doktor w 100%. Dzieki niej mam inny komfort życia. Robiła mi też plukanie ucha. Nic nie bolało. Pełen profesjonalizm.