lekarz Arkadiusz Darocha

Bardzo dobry lekarz słucha pacjenta nie lekceważy objawów. Dzięki temu że zostałam szybko zdiagnozowana mogłam odpowiednio szybko podjąć leczenie.

Lekarz z pasją do zawodu, odpowiednim podejściem do pacjenta. Profesjonalnie wykonujący wywiad, świetnie stawiający diagnozę.

Bardzo miły lekarz, trafiłam do niego na SOR z bólem ale nie urazowym i oczywiście problemy żeby mnie wogole przyjąć ale ten lekarz się zgodził... Przeprowadzony wywiad, skierowanie na rtg i diagnoza. Jak słyszałam jakiegos zagorzałego lekarza który odmówił mi pomocy to uważam że przyszłość jest w takich młodych lekarzach jak doktor Darocha!!! Słyszałam też jak przyjmował innych ludzi, to chyba jedyny z lekarzy w tym szpitalu który wogole interesował się pacjentem i miał dla niego czas.