lekarz Artur Kleczyński

3,9
3,6
3,3

2,0

Byłam na paru wizytach u tego lekarza i przez długi czas nie miałam żadnych zastrzeżeń.Zawsze miły i wydawało mi się że zależy mu na swoich pacjentkach.Jednak gdy zadzwoniłam do niego bo miałam problem usłyszałam że nie ma sensu umawiać się już na wizyte.Nie została mi udzielona żadna pomoc i badanie żeby mnie uspokoić i zobaczyć co się dzieje.Zostałam pozostawiona sama sobie i olana przez lekarza. Nie polecam tego lekarza i nie życzę nikomu takiego potraktowania.

Nie polecam tego lekarza i nie życzę nikomu takiego potraktowania.

2,0

Na wizytach kontrolnych miły , rzeczowy, poświęca pacjentce tyle czasu ile tego potrzebuje i odpowiada na pytania. Gabinet dobrze wyposażony, pacjentka ma poczucie prywatności. Kompetentny lecz gdy coś dzieje się nie według schematu książkowego( ciąża ) pacjentka zostaje prawie z tym sama, miałam wrażenie, że jestem niechcianym ciężarem choć sama potrzebowałam pomocy a od tego przecież jest lekarz... w szpitalu nikt nie lubi przekazywać złych informacji ale sposób w jaki to robi pozostawia wiele do życzenia... brak poczucia,że jesteś pod dobrą opieką w trudnych chwilach

3,0

Kompetentny,ale nic poza tym. Nie wiem jak traktuje pacjentki na wizytach prywatnych. W poradni i szpitalu niemiły, niedelikatny. Stanowcze NIE dla tego lekarza

2,0

Chodziałam do pana doktora przez dwie ciąże. Ogólnie podejście miał dobre i wszystko przebiegało poprawnie. Jednak jak miałam komplikacje poporodowe to wcale się mną nie przejął i zwlekał z przyjęciem, na co lekarze w szpitalu byli bardzo zdziwieni, bo gdybym na własną rękę nie poszła do szpitala to doktor może miałby mnie na sumieniu... Podczas wizyt prywatnych miły, w przychodni oschły i nieuprzejmy. Nie polecam, bo się zawiodłam.

4,0

Bardzo miły, uprzejmy, delikatny, kompetentny i rzeczowy. wszystkie badania na miejscu. POLECAM WSZYSTKIM:)

Świetny lekarz i bardzo sympatyczny człowiek.

Świetny lekarz i bardzo sympatyczny człowiek.

Rewelacyjny lekarz! Biegam do niego 2 razy w roku na kontrolne wizyty od 12 lat. Kilka razy byłam z problemem zdrowotnym. Kompetentny, rzeczowy, miły i kontaktowy. Potrafi wzbudzić moje zaufanie, w miarę bezstresowo przebiega wizyta. Standardowo robi pacjentce USG dopochwowe. Polecam go każdej znajomej!

4,0

bardzo mily uprzejmy wobec pacjentek dba o dobre samopoczucie kobiet ciezarnych oraz pozostalych kobiet