Rewelacyjny specjalista! Zabieg operacyjny przeprowadzony profesjonalnie, a doktor na każdym etapie był gotów wyjaśnić mi wszelkie wątpliwości. Polecam każdemu, bo opinie tutaj nie oddają rzeczywistości.
wizyta po 11 miesiącach od operacji biodra, stan: "nadaję się do służby wojskowej", ale chyba w wieku 64 lat już nie przyjmą. Operację przeprowadził dr Artur Krasowski. Podczas każdej wizyty kompetentny, życzliwy. Dziękuję bardzo i polecam.
Wizyta u tego ortopedy to absolutny skandal. Zgłosiłam się z ręką spuchniętą jak balon – wyraźna opuchlizna, ból, ograniczone ruchy. Lekarz nawet nie raczył spojrzeć, nie wykonał żadnego badania. Zbył mnie jednym zdaniem: „tak ma być”, po czym kazał wyjść. Zero zainteresowania, zero empatii, zero profesjonalizmu. Czułam się upokorzona potraktowana jak natręt, nie jak pacjent potrzebujący pomocy. Takie podejście do człowieka w placówce medycznej jest niedopuszczalne. Odradzam każdemu – brak szacunku, brak kompetencji i totalne lekceważenie zdrowia pacjenta
implanty biodra sierpień 2024 r.: bardzo fachowe przygotowanie mentalne przed operacją; operacja bez problemów, opieka pooperacyjna super; na wizytach kontrolnych rzeczowe wskazówki co robić, a czego NIE, aby dojść do pełnej sprawności. DZIĘKUJĘ BARDZO.
Jestem rozczarowana podejściem podejściem do pacjenta.Mama po operacji biodra podczas wizyt kontrolnych nie doczekała się nawet odpowiedzi na niepokojące objawy po zabiegu nie mówiąc o badaniu.Poszła na wizytę prywatną.Tam było badanie "na odczepnego" i dostała receptę na leki przeciwbólowe bardzo drogie które źle tolerowała.Teraz po ponad pół roku poszła do innego lekarza.Okazało się że ma jedna nogę dłuższą o czym nawet nie chciało się panu Krasowskiemu poinformować po za tym brak rehabilitacji po operacji i informowanie że ona jest bez sensu spowodowało liczne kłopoty zdrowotne od braku sprawności poprzez ból i załamanie nerwowe.Jesteśmy rozczarowani podejsciem i kompetencjami pana doktora
Podczas wizyty rozczarowałam się przede wszystkim podejściem do leczenia i do pacjenta, gdyż prawie zostałam wyrzucona z gabinetu, doświadczając przy tym niemiłych opinii.
Nie jestem zadowolony z tego lekarza szczególnie pod względem podejścia do ludzi, braku szacunku i kultury osobistej, a także przebiegu leczenia ortopedycznego.
Mialem uraz lewej reki przez kontakt z krajzego.Brzydko to wygladalo,myslalem tez ze bede mial o jednego palca mniej.Zajol sie mna p.Krasowski i po wielu jego staraniach jest prawie dobrze.Bardzo dziekuje