Najgorszy lekarz z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia! Słynie z przepisywania małym dzieciom antybiotyków w tabletkach (dla dorosłych) i krojenia ich na kawałki dla uzyskania "odpowiedniej" dawki. Takie krojenie powoduje oczywiście, że dziecko za każdym razem otrzymuje inną dawkę, w zależności od tego jaki kawałek akurat udało się uzyskać. Moim zdaniem ten "pediatra" stwarza zagrożenie dla zdrowia dzieci. Poza tym kiedyś u mojego dziecka stwierdził, po osłuchaniu, zapalenie płuc. Kiedy na własną rękę zrobiłam RTG, okazało się, że w płucach nic się nie dzieje, co potwierdził też osłuchowo inny lekarz.