dr n. med. Artur Szumlański

3,6
3,6
4,4
3,5

W marcu minął rok jak miałem artroskopię barku nie mogę podnieść ręki w 100% ból przy podnoszeniu zrobiłem USG zerwane ścięgno mięśnia nadgrzebieniowego nie polecam doktora szumulańskiego

Pan dr.Szumlański przeprowadził u mnie artroskopię barku, nikt w Bydgoszczy nie chciał tego zabiegu wykonać może dlatego iż przeszłam dwa lata rehabilitacji i nic, ból pozostał. Zła diagnoza od samego początku a bark w coraz gorszym stanie, z każdym ruchem było gorzej aż trafiłam na Pana doktora. Super lekarz, komunikatywny, miły, wszystko mi wytłumaczył.Teraz długa rehabilitacja i z każdym dniem coraz lepiej. Bardzo Panu dziękuję i aby każdy w potrzebie mógł trafić na takiego fachowca i operatora. Wdzięczna pacjentka Katarzyna Adamczyk

nie bylem zwolennikiem operacji ale jestem zadowolony ze sie do niej dalismy przekonac. syn zlamal obojczyk , ktory wg opini innego lekarza mial sie sam zrosnac, opinia Pana doktora byla jednoznaczna ze operowc trzeba a juz podczas zabiegu okazalo sie ze oprocz sporego przemieszczenia, ktore bylo widoczne na zdjeciu. kosc byla zlamana na 3 kawalki i nie bylo najmniejszej szansy by zroslo sie samo (nawet krzywo). nie wiem czy to doswiadczenie czy intuicja zadzialaly w tym wypadku ale na pewno polecam tego lekarza bez wachania! jestem wdzieczny Panu doktorowi za poswiecony nam czas i oceniam wszystko na "5"

W CZERWCU MIAŁAM OPERACJE NA LEWĄ STOPĘ(OSTETOMIA Weila 2,3 kosci sródstopia),wykonaną przez Dr.Szumlańskiego.Ból palców u nóg odczuwałam jak bym miała poparzone,lecz z dnia na dzień po operacji czuję sie coraz lepiej.Również drugą stopę poddam operacji dr.Szumlańskiemu.Szczerze polecam tego lekarza.

4,0

Trzy lata temu miałam operowane obie stopy(w tym halluksy)przez innego lekarza i w innym szpitalu.Szczególnie żle wypadła jedna.Dr.Szumlański podjął się poprawki.Taki powtórny zabieg jest,jak mi się wydaje o wiele trudniejszy i niewielu lekarzy chętnie wykonuje takie zabiegi.Obecnie jestem już dwa miesiące po operacji wykonanej przez Dr.Szumlańskigo.Jestem bardzo zadowolona.Doktór jest wspaniałym człowiekiem i bardzo zdolnym ortopedą.Dziękuję Panie Doktorze !!!!!

4,0

Pan Szumlanski jest rewelacyjnym lekarzem. Dba o pacjenta, słucha, analizuje i dokonuje właściwego wyboru i metody leczenia. Jest po prostu świetny !!!

2,0

lekarz z pozoru uprzejmy może i się zna na swojej pracy ale ja jako pacjęt muszę czuć że można mu zaufać ,jakoś lekko potraktował mój problem a ryzykować że może się uda a jak nie to z małej sprawy mogą dopiero być problemy,dlatego za radą innych znalazłem 100% fachowca i nie żałuję,150 plus30 za niepotrzebne zdjęcia to stracone pieniądze.może to przeczyta i przemyśli z korzyścią dla innych pacjętów.

4,0

Doktor operował moje biodro/endoprteza/.Dwa dni po operacji funkcjonowałem normalnie.Godny polecenia Fachowiec.

2,0

lekarz miły, uśmiechnięty i uprzejmy, poszedłem z opuchniętym kolanem i bólem - po grze w piłkę zrobiono mi w gabinecie usg kolana przez ww. lekarza, wynik nie został mi okazany, diagnoza pęknięta łękotka i należy zrobić artroskopię ale decyzja należy do mnie, zdecydowałem konsultację u innego ortopedy, i ponownie zrobiono mi usg kolana, diagnoza naciągnięte więzadła, przeciążone ścięgna i uszkodzona rzepka, i nie będzie żadnej operacji tylko rehabilitacja powyższa diagnoza potwierdziła się u trzeciego ortopedy... rutyna zgubiła dr Szumlańskiego? może zawiódł sprzęt usg? nie wiem ale nie polecam tego lekarza, …

lekarz miły, uśmiechnięty i uprzejmy,
poszedłem z opuchniętym kolanem i bólem - po grze w piłkę
zdecydowałem konsultację u innego ortopedy, i ponownie zrobiono mi usg kolana,
powyższa diagnoza potwierdziła się u trzeciego ortopedy...

mogłem trafić na stół niepotrzebnie

2,0

Pomimo wizyty prywatnej i zapewnień lekarza operował mnie ktoś inny. Stracił moje zaufanie. Tylko szkoda kasy