lekarz Artur Zaniewski

Fizjoterapeuta, Internista, Reumatolog

4,2

Trafiłam do gabinetu Pana Doktora Zaniewskiego z polecenia koleżanki (pacjentki)Jestem bardzo zadowolona z wizyty i zaoferowanego leczenia.Pan Doktor podszedł do mnie z wielką empatią i zrozumieniem .Zbadał mnie dokładnie,wypytał o dotychczasowe leczenie i występujące dolegliwości .Bardzo dziękuję i polecam.

Polecam Pana Doktora wszystkim pacjentom z problemami reumatologicznymi.Dostałem skierowanie na badania i na ich podstawie Pan Doktor postawił właściwą diagnozę i wdrożył skuteczne leczenie.Bardzo dziękuję za szybką pomoc.Wdzięczny pacjent.

Polecam Pana Doktora .Po latach bezskutecznego leczenia wreszcie rozpoznał moją chorobę i bardzo pomógł.Dziękuję.

Bardzo dziękuję Panu Doktorowi za pomoc.Wreszcie ktoś dokładnie mnie zbadał i postawił właściwą diagnozę.Czeka mnie długie leczenie ale już czuje się lepiej .Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim chorym.

To nie lekarz, to nie człowiek.zarozumiqly, mimo zewyniki sa złe mówi nic nie jest,pokazujesz problem,onnie widzi problemu. Zgabinetu wyszedłem i chocjestemfacetemto palakalem prawie. Cierpię z dolegliwości aondo mnie smaruj się kremem zfiltrem.