{'id': 19042, 'name': 'Augustów'} Logopeda dziecięcy

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka "Piotruś Pan" Elżbieta Chilicka
ul. Wypusty 1
Augustów

Pod opiekę Pani Elżbiety Chilickiej mój synek trafił ponad rok temu ,był dzieckiem nie mówiącym chociaż miał już pięć lat.Diagnozowany był pod kątem afazji jednakże kompleksowe badania wykazały opóźniony rozwój mowy.Już na samym początku terapii okazało się że Pani Chilicka ma wspaniałe podejście do dzieci i jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.Jest również psychologiem co uważam za ogromny plus dla jej małych pacjentów.Do każdego dziecka i jego problemu podchodzi indywidualnie.Tak …
Opinia dodana przez: Lucyna K

dr n. med. Tymoteusz Pietrewicz

Otolaryngolog

Larderm Pietrewicz
3 Maja 23, 16-300
Augustów

Bardzo rzeczowy, konkretny i przede wszystkim bardzo skuteczny specjalista. Obrazowe objaśnienia i konkretny plan leczenia. Dziękuję !
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Adam Leszczyński

SP ZOZ
Szpitalna 12
Augustów

Po skręceniu kolana 3 miesiące się bujałem po "lekarzach ortopedach" w białym którzy mi wmawiali, że nic nie zerwałem i to tylko skręcenie a noga wypada i się wywracam bo po urazie jest niestabilna. Po wizycie u pana Adama, który wykonał dokładnie to samo badanie mojej nogi co te pajace w białym od razu postawił diagnozę, zerwane ACL. Dodatkowo pokazał mi dlaczego jest taka diagnoza, z czego to wynika i …

lekarz Bartosz Cukierman

16-300 Augustów

Lekarz godny zaufania, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Jestem już osobą w słusznym wieku, i mam bardzo poważne schorzenie, a Pan doktor zajmuje się mną jak modym człowiekiem, którego trzeba postawić na nogi.Jestem mu za to bardzo wdzięczna i polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Gertruda

lekarz Piotr Kopecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROCARDIA"
Marii Konopnickiej 11
16-300 Augustów

Świetny lekarz z super podejściem do pacjenta ! Cieszę się bardzo że trafiłam właśnie na takiego człowieka 😊
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Zbigniew Plak

Rehabilitant

Sanatorium Uzdrowiskowe
Zdrojowa 3/5/7
16-300 Augustów

Bardzo dobry lekarz i zarazem wysoki specjalista w tym co wykonuje. Bardzo uprzejmy poświęcił mi czas i wytłumaczył jak radzić z urazami żeby nie występowały. Jedyny lekarz gdzie z humorem podchodzi do pacjenta. Polecam go serdecznie.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Piotr Perkowski

Alergolog, Otolaryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medyczne Centrum Diagnostyczno- Lecznicze L. S. Kisiel
ulica Jaćwieska 18
16-300 Augustów

Bardzo miły i uprzejmy lekarz . Na spokojnie wszystko wytłumaczy. Podejście do pacjenta profesjonalne. Jest wzorem do naśladowania. W 100% POLECAM tego lekarza.
Opinia dodana przez: Karolina

dr Stanisław Osewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENT-O-MED
ulica Łazienna 5
16-300 Augustów

Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek,zawsze gotowy zeby pomóc,pracujacy ponad miarę....czasem martwię się o doktora,ze sam za mało dba o siebie...dla mnie to taki współczesny doktor Judym,idealista i człowiek pracy oddany ludziom, może gdyby do doktora zaczeli chodzić ,,nasi'' lekarze jako pacjenci ,może by się czegoś nauczyli,wyciągneli wnioski ,spostrzegli kontrast w podejściu, wyhamowaliby własną wybujałą interesowność i zarozumialstwo...
Opinia dodana przez: falegandros

lekarz Wojciech Tomal

16-300 Augustów

Naprawdę bardzo dobry lekarz, wielki plus że pracuje w szpitalu, wszystko wytłumaczy, jest uprzejmy, nie traktuje pacjenta przedmiotowo.

lekarz Sebastian Sobolewski

ulica Jaćwieska 18
16-300 Augustów

Kompetentny,miły i uprzejmy. Zna pacjenta o którym udziela informacji. Nie mówi pacjentowi, że choruje ,bo sam sobie jest winien tylko udziela informacji,jak chce mu pomóc. Gdyby lekarze tak zajmowali się pacjentami jak dr. Sobolewski, to psychiatrzy mieliby mniej roboty. Polecam jak najbardziej.

lekarz Barbara Kiryluk

Neurolog dziecięcy, Pediatra

16-300 Augustów

Rewelacyjna Pani doktor, godna polecenia. Dokładnie wysłucha Lekarz godny zaufania. Jestem ogromnie zadowolona że trafiłam z synkiem właśnie do tej Pani neurolog, profesjonalizm w 100,% Polecam z całego serca jak dla mnie nie ma lepszego lekarza Dla Pani doktor pacjent jest bardzo ważny
Opinia dodana przez: Ewelina kopczewska

dr Monika Leśniewska

Ginekolog położnik, Ginekolog

16-300 Augustów

Dzęki Pani Doktor Monice mam wyczekane drugie dziecko. Empatyczne podejście do pacjenta,to wyróżnia Panią Doktor. Dziękuję i polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Katarzyna Burakiewicz

Waryńskiego 55a
16-300 Augustów

Super doktor, bardzo miła, jestem bardzo zadowolona, zęby wyleczone lata temu, wszystko się trzyma raz musiałam isc na kontrolę do innego gabinetu i usłyszałam że wszystko jest wporządku więc tym bardziej wiem że jest dobrze. Polecam.
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Joanna Biedawska-Sosińska

16-300 Augustów

Nie polecam leczenia oczu u tej pani doktor, według mnie bardzo słaby specjalista. W moim przypadku nie wykryła gradówki w oku. Do pani doktor zgłosiłam się pod koniec kwietnia z problemem w jednym oku. Problem mialam od ponad miesiąca, czułam olbrzymi dyskomfort podczas noszenia soczewki kontaktowej w tym jednym oku, uczucie suchości, ciała obcego. Dolegliwości ustępowały gdy zdejmowałam soczewkę, ale gdy po kilkudniowych przerwach nakładałam nową soczewkę, problem wracał. Krople …

dr n. med. Maria Jolanta Pełszyńska

Reumatolog

16-300 Augustów

Wybitna Pani Doktor!!! moja Matka żyła z bólem od wielu lat - lekarze rodzinni stwierdzili bóle neuropatyczne, neurogenne i co nie tylko. Pani Doktor wykonała badania obrazowe i densytometryczne kości i stawów, postawiła diagnozę i zaleciła leki. Po dwóch dniach (!!!) od wizyty moja Mama, która dotychczas od lat nie była w stanie podnieść ręki, jest w stanie robić wszystko. Pani Doktor podczas wizyty była uprzejma, wytłumaczyła jak można leczyć …
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Maria Milejczyk

Reumatolog

Złota
16-300 Augustów

Świetna babka _:)) NO i ma małą Zosie _:))

lekarz Jolanta Podgrudna

Rajgrodzka 160
16-300 Augustów

Pani doktor pracuje w szpitalu i w czasie porodu jest niemiła i nieuprzejma. Przeżyłam z nią jeden poród i oby nigdy więcej jej nie spotkać. Komentarze do pacjentki też nie należą do uprzejmych. Myśląc że jest kimś sprawia przykrość i zero komfortu osobie rodzącej. Nie polecam spotkania na porodówce z Tą panią.

lekarz Janusz Fic

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

16-300 Augustów

Lekarz nie interesuje się pacjentem, mimo, że pacjentka przychodzi z bólem, dretwieniem i zaczerwienieniem nóg, nie przepisuje żadnych innych lekarstw, mimo, że poprzednie nie pomagają. Na prośbę pacjenta o skierowaniu na doplera kończyn dolnych, twierdzi, że można to zrobić prywatnie i nie chce wypisać skierowania, mimo że takie badania były robione wiele lat temu, czyli trzeba tylko chodzić prywatnie, mimo pracy w zawodzie nauczycielskim przez 30 lat i opłacania składek …

lekarz Anna Romanik

Pediatra, Pulmonolog

16-300 Augustów

Z całego serca polecam Panią Doktor. Lekarz z powołania, Dr Romanik zawsze wysłucha, wesprze, doradzi nie tylko w sprawach medycznych ale też wychowawczych. Wizyta nie trwa 5-10 min, tylko tyle, ile dana sytuacja wymaga. Z gabinetu zawsze wychodzimy z dziećmi pewni, że są w dobrych rękach, z trafnymi zaleceniami i diagnozami. Pani Doktor podchodzi do dzieci z ogromnym sercem i zaangażowaniem, a One Ją wprost uwielbiają. Pani Doktor, dziękuję!

lekarz Elżbieta Lemiesz

Wypusty 48
16-300 Augustów

Ta lekarka jest bardzo niekompetentna, w niczym mi nie pomogła. To ma być lekarz? W ogóle nie polecam usług tej pani.
Opinia dodana przez: Gall Anonim