Jestem absolwentką Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Łodzi.
Jestem absolwentką Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Łodzi.
Pierwszy stopień specjalizacji z dermatologii i wenerologii uzyskałam w 1988 roku natomiast tytuł specjalisty drugiego stopnia otrzymałam po zdanym z wyróżnieniem egzaminie w 1993 roku.
W 2001 roku uzyskałam tytuł doktora nauk medycznych broniąc pracę doktorską zatytułowaną "Badania aktywności enzymatycznej i lekowrażliwości grzybów drożdżopodobnych z rodzaju Candida, patogenów nierzeżączkowego zapalenia cewki moczowej ( NGU), izolowanych u mężczyzn".
W ramach mojej praktyki lekarskiej oferuję wnikliwą diagnostykę (dermatoskopowa ocena znamion barwnikowych, zmian nowotworowych i innych problemów skórnych trudnych do oceny makroskopowej ) oraz leczenie chorób skóry (łuszczyca, trądzik, grzybice skóry, paznokci i błon śluzowych, choroby alergiczne, autoimmunologiczne i inne ) a także przenoszonych drogą płciową. Przez wszystkie lata pracy podnoszę swoje kwalifikacje uczestnicząc w licznych konferencjach i kursach krajowych a także zagranicznych co gwarantuje prowadzenie pacjenta zgodnie z najnowszymi kanonami wiedzy medycznej.
"Skóra jest mapą całego organizmu człowieka". Kierując się tą dewizą prowadzę bardzo staranny wywiad z pacjentem szukając przyczyn ogólnoustrojowych występujących zmian skórnych.
Znajomość języków
- polski
- angielski
- rosyjski
Pani doktor to wspaniały, o ogromnej wiedzy specjalista. Jest przy tym niezwykle empatyczna i kulturalna.
Doskonale potrafi rozmawiać z pacjentem. Wszystko dokładnie wyjaśnia. Próbuje różnych metod i leków oraz suplementów diety. Zajmuje się pacjentem całościowo, a nie tylko objawowo. Przeprowadza szczegółowy wywiad. Bardzo skuteczna w leczeniu łuszczycy.
Bardzo skuteczna w leczeniu łuszczycy.
Takich lekarzy nam trzeba!Polecam wszystkim, szczególnie tym, którzy tak jak ja mają problemy dermatologiczne, tułali się od lekarza do lekarza, wydali mnóstwo pieniędzy, a efektów leczenia nie było.Pani dr Tracz przywraca nadzieję w lekarzy. Słucha bardzo uważnie, cierpliwie tłumaczy niezrozumiałe kwestie.Wywiad z pacjentem robi bardzo szeroki i okazuje się,że przyczyna tkwi głębiej niż tylko w skórze. Mnie Pani dr bardzo pomogła!
Pani Doktor leczy organizm, a nie miejscowe objawy, potrafi diagnozować przyczynę wewnętrzną i zaczyna od łagodnych dla organizmu metod.
Wspaniały specjalista, przesympatyczna osoba.Serdecznie polecam wszystkim z problemami trądzikowymi, jestem żywym przykładem,że dr Tracz zna się na rzeczy!
Kompleksowe podejście do problemy -to jest to co możesz uzyskać.
Kompleksowe podejście do problemy -to jest to co możesz uzyskać.
|---|---|
| Konsultacja dermatologiczna | 200 |