Operacja zaćmy w Libermedic to był strzał w dziesiątkę dla mojej mamy. Od pierwszej wizyty po kontrolne spotkania – pełen profesjonalizm. Mama jest zachwycona i znów może swobodnie czytać. Bardzo dziękujemy!
Długo szukałam odpowiedniego miejsca i okulisty na leczenie jaskry i w końcu trafiłam do Libermedic do dr. Terelak-Borys. To był strzał w dziesiątkę. Profesjonalne podejście, nowoczesny sprzęt i indywidualne podejście do pacjenta.
W Libermedic dr Borys traktuje mnie nie jak kolejny numer, ale jak osobę z indywidualnymi potrzebami. Gdy mój problem zaczynał się pogłębiać, pani doktor podeszła do sprawy holistycznie, pomagając mi nie tylko medycznie, ale także psychologicznie przystosować się do nowej sytuacji.
Nie tak dawno temu miałam okazję być pacjentką dr Terelak w klinice Libermedic. Jej profesjonalizm i ludzkie podejście do pacjenta były naprawdę godne podziwu. Z ogromną troską i zaangażowaniem zbadała moje oczy, a następnie w przystępny sposób wyjaśniła diagnozę oraz zaproponowała odpowiedni plan leczenia. Jestem niezwykle wdzięczna za jej pomoc, a szczególnie za to, że dzięki niej wróciłam do pełnej sprawności wzrokowej. Jeśli ktoś szuka prawdziwego eksperta w dziedzinie okulistyki, zdecydowanie polecam dr Terelak.
Dr Terelak-Borys z Libermedic to specjalista, który naprawdę zna się na swojej pracy. Pomogła mi uporać się z problemem suchości oczu, który utrudniał mi codzienne funkcjonowanie. To specjalista z prawdziwego zdarzenia, który potrafi słuchać i efektywnie pomagać. Polecam!
Dr Barbara Terelak-Borys to wyjątkowy okulista, którego doświadczenie i profesjonalizm są nieocenione. Zdiagnozowała u mnie początki zaćmy i zaproponowała konkretne kroki do jej leczenia. Jestem pod wrażeniem jej wiedzy i umiejętności, jak również cierpliwości i empatii.