lek. stom. Bartosz Jurenko

4,8
4,7
4,7
4,6

Lekarz z powołaniem, polecam każdemu kto szuka sprawdzonego lekarza z dużym doświadczenie, szczególnie jeśli chodzi o wszczepienie implantów.

Polecam z czystym sumieniem! Jestem pacjentem z dentofobią, Pan Doktor wiedział jak do mnie podejść, aby mnie uspokoić i ostatecznie jestem bardzo zadowolony z rezultatu mojego leczenia.

Polecam tego lekarza, doświadczenie, fachowość, podejście do Pacjenta, wszystko na najwyższym poziomie!

Polecam Pana Doktora wszystkim, którzy potrzebują kompleksowej opieki stomatologicznej. Pełen profesjonalizm i niesamowita uprzejmość!

Bardzo polecam doktora Bartosza Jurenko wszystkim, którzy szukają wysokiej jakości opieki stomatologicznej! Dr Bartosz to profesjonalista i lekarz z powołania. Zna się świetnie na swojej pracy i jest naprawdę godny zaufania . Nie mogę też pominąć całego zespołu "Jurenko Clinic" - wszyscy są bardzo mili, uprzejmi oraz kompetentni dbając o każdego swojego pacjenta.

Polecam. Wspaniały lekarz i człowiek. Kompetentny, rzeczowy, uprzejmy z empatią do pacjenta. Jego wiedza i doświadczenie są na światowym poziomie!

Bardzo polecam Pana Doktora, jestem Pacjentką od 3 lat i zawsze jestem zadowolona. Doktor Jurenko zawsze jest uśmiechnięty i sympatyczny, a jego kompetencje są na najwyższym poziomie.

Doktor Jurenko przeprowadził moje leczenie i uważam, że nie mogłam trafić na lepszego lekarza. Doświadczenie, profesjonalizm, uprzjemość. Mam też lęk przed zabiegami stomatologicznymi, ale po raz pierwszy czułam się kompleksowo zaopiekowana co w znacznym stopniu ułatwiło mi przejście przez całe leczenie. Polecam!

Indywidualne podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm.Moje oczekiwania spełnione w 100% Polecam serdecznie Dr Bartosza !

Wszystko na najwyższym poziomie, z całego serca polecam a miałem robiony bardzo szeroki wachlarz usług przez Pana doktora Jurenko.