Poznałam Pana Dr Juriewicza, kiedy zgłosiłam się (zgodnie z poleceniem lekarza) na zmianę opatrunku po wcześniejszej operacji. Doktor Bartosz nie był moim lekarzem prowadzącym, jednak to on tego dnia przyjmował pacjentów w poradni chirurgi ogólnej. Zachowanie tego lekarza naprawdę było niewiarygodne. Niezależnie od powagi choroby/urazu/rany, sądzę, że wywołał duże emocje u pacjentów. Oczywiście negatywne. Wchodząc do gabinetu, rozmawiał bardzo głośno przez telefon, wykrzykując wielokrotnie, że miał dyżur i sugerował, że jest wykończony. Zostałam zaproszona, jako pierwsza. Lekarz zachowywał się bardzo nie ma miejscu. Wciąż bardzo głośno powtarzał „jestem po dyżurze, …
Zostałam zaproszona, jako pierwsza. Lekarz zachowywał się bardzo nie ma miejscu. Wciąż bardzo głośno powtarzał „jestem po dyżurze, chce stąd jak najszybciej wyjść”.
Pielęgniarki, które były zmieszane, starały się go namówić, by obejrzał moja ranę, jednak on nie był zainteresowany. Gdy w końcu się przyjrzał, zaczął wykrzykiwać „o co to jest ? Martwica ?? Co to za dziura? Ktoś coś tu wyciął?”. Ostatecznie powiedział, że nie będzie się tym zajmował. Kazał przyjść za tydzień, jak będzie lekarz prowadzący. Wyszedł. Tak nieprofesjonalnego zachowania zupełnie się nie spodziewałam! Dramat!
Bardziej to przypominało scenkę teatralną, w której reżyser sarkastycznie przedstawia ciemne strony służby zdrowia, niż rzeczywistą wizytę u lekarza.
Absolutnie odradzam.
Doktor z powołania. Konkretny, indywidualnie zajął się moją przepukliną. Interesował się procesem gojenia na kontrolach. Odpowiedział na każde pytanie.
Własnie minęły dwa tygodnie od operacji a moje pozytywne wrażenie i radość, że trafiłam na tak wspaniałego doktora nadal nie mija. Pierwsza wizyta bardzo rzeczowa ale i utwierdzająca w przekonaniu, że operacja jest konieczna i wszystko będzie ok. Doktor Bartosz osobiście mnie operował co dało mi duże poczucie bezpieczeństwa i pewność, że będzie naprade dobrze. Profesjonalne podejście oraz opieka w szpitalu na ile czas pozwolił doktorowi. W poradni podczas wizyty kontrolnej uśmiechnięte oczy zza maseczki utwierdziły mnie w przekonaniu ze takich młodych i zdolnych chirurgów trzeba bardzo doceniać za wytrwalość w tym zawodzie w tak trudnych warunkach i okolicznościach. Dziekuję bardzo.
Chciałabym bardzo podziękować doktorowi Bartoszowi Jurkiewiczowi z Gdyni za opiekę po operacyjną we wrześniu 2020, bezinteresownie zainteresował się moim przypadkiem i przyczynił się do mojego wyleczenia,jestem mu bardzo wdzięczna i serdecznie polecam go wszystkim innym pacjentom gdyż jest to lekarz z powołania ma serce na dłoni i dobry humor którym zaraża każdego.Jestem mu bardzo wdzięczna za wszystko! 😊
W dniu 02 czerwca miałem operacje na przepuklinę pachwinową. Dziękuje za uratowanie mi życia.Pozdrawiam
Lekarz Bartosz Jurkiewicz z Gdyni - bo o Nim chciałbym napisać. Najlepszy chirurg z jakim miałem do czynienia. Prowadził mnie przez 4 dni w szpitalu miejskim, przyjęcie na oddział, konsultacje, badanie kolonoskopijne po sam wypis. Niesamowita osobowość, początkowo miałem panikę kiedy dowiedziałem się, że niestety muszę zostać na kilka dni w szpitalu - myślę, że tyczy się to prawie każdego z nas - panika. Pan Bartosz niesamowicie ciepło - i niech to nie zabrzmi źle, w sposób trochę żartobliwy zapewnił mnie, że jest to konieczne, ale nie mam się co obawiać. Okres czterech dni pobytu na oddziale chirurgi, a minęło już z trzy tygodnie jak jestem na zewnątrz wspominam bardzo pozytywnie. Słyszałem, że Pan Bartosz przyjmuje na Karwinach - więc jak zajdzie potrzeba walę jak w dym - naprawdę polecam chirurga.