lekarz Bartosz Królicki

4,2

Najwspanialszy człowiek. Ręce które leczą. Jestem wdzięczna Panu doktorowi. Za udaną operację. Uprzejmąść.

Super doktor , miły , uśmiechnięty, a przede wszystkim znający się na rzeczy . Konkretnie wytłumaczył na czym będzie polegała operacja i wykonał ją profesjonalnie w szpitalu w Białej Podlaskiej

Nie polecam takiego lekarza, który kobiecie 70 lat każe chodzić na siłownię z problemami kręgosłupa. Bo on chodzi i ma się dobrze. Żadnej porady jako lekarza specjalisty.

Wizyta w ramach NFZ. Mój problem związany z kręgosłupem lędźwiowym szczegółowo i zrozumiale wyjaśniony przez Pana doktora. Polecam.

Pan doktor Bartosz Królicki trafnie zdiagnozował przypadek związany z moim kręgosłupem. Wykonanie zabiegu operacyjnego okazało się bardzo pomocne w zwiększeniu komfortu życia i skorygowaniu problemu związanego z bólem odcinka lędźwiowego mojego kręgosłupa. Bardzo polecam wysoką jakość wykonywania zawodu, który reprezentuje pan doktor.

Super lekarz. Dawno nie spotkałam tak profesjonalnego i uprzejmego lekarza. Polecam. Wyjaśnia, tłumaczy i doradza.

Przede wszystkim - bardzo wysoka kultura osobista. Doktor pełen profesjonalizmu! Wyjaśni, tłumaczy , - rozumie doskonale pacjenta. Cudowny człowiek z cudownym uśmiechem!

Bardzo dobry lekarz, profesjonalnie podchodzi do swojego zawodu. Miły, uprzejmy, dokładny. Polecam. Moja siostra jest po operacji z rąk Pana doktora Królickiego i czuję się bardzo dobrze.

Pan Doktor stawiając diagnozę która okazuje się jednak nieprawdziwa nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak to wpływa na ludzi. Przykro mi to stwierdzić ale niestety tak jest.