Pan doktor uprzejmy jest. Natomiast kwestie, które budzą duże zastrzeżenia to usytuowanie gabinetu tak, że wszyscy pacjenci siedzący na poczekalni są wtajemniczeni w chorobę pacjenta z gabinetu. Wszystko słychać. Bardzo niekomfortowe. Nie do końca rozumiem podejście doktora. Troszkę bagatelizuje problem choroby.
Zdecydowanie odradzam tego lekarza, bagatelizuje problemy w konsekwencji zaniedbania rodzą kolejne kontuzje i konieczność bardziej skomplikowanych zabiegów. Strata czasu, pieniędzy i zdrowia. Zdecydowałem się na niego, ponieważ to młody lekarz początkowo wydawało mi się z zapałem i chęcią pracy ale jak się później okazało to tylko pozory. Jak pojawiły się problemy to przestał odbierać telefon.