Mam mieszane uczucia co do tej Pani. Zwróciłam się do niej o konsultację w sprawie bóli kręgosłupa. Nieuprzejma nie była - raczej bardzo konkretna i stanowcza. Wywiad dość precyzyjny - zwracała uwagę na wyczerpujący i dokładny opis dolegliwości, przeprowadziła też standardowe badanie, zaleciła leki, zasugerowała ćwiczenia (pokryły się z tym co zalecił fizjoterapeuta). Niby wszystko ok, ale... przedstawiłam opis RTG, ale chciałam, aby zobaczyła też zdjęcie, na co pani neurolog odparła "nie, nie, nie mam dzisiaj juz siły oglądać zdjęć"... Nie odradzam, ale też szczególnie nie polecam.
Absolutnie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Kobieta ta ( gdyż nie można jej nazwać lekarzem) jest wyjątkowo nieuprzejma,niekompetentna, arogancka i kpiąco podchodzi do choroby pacjenta. TRAGEDIA szczerze nie polecam!!!!!!!!!!!!!! "Lekarz" pierwszego i ostatniego kontaktu.
"Lekarz" pierwszego i ostatniego kontaktu.
Zdecydowanie nie polecam. Nieuprzejma, ironiczna, prowadziła wywiad w taki sposób, że miałam ochotę wyjść z gabinetu. Czułam się intruzem, a nie jak osoba oczekująca zrozumienia i pomocy. Miałam pecha że trafiłam na takiego lekarza.
Zdecydowanie nie polecam a raczej odradzam. Przed wizyta ucieszyłam się, że tak szybko dostałam termin, ale już w wejściu przekonałam się dlaczego. Pustki w poczekalni. Chamstwo, brak taktu, nieuprzejmość, kompletna kompromitacja ze strony pseudo neurolog. Hańba dla prawdziwych lekarzy
Pani (bo lekarzem nie można nazwać) jest nieuprzejma, niemiła i negatywnie nastawiona od przekroczenia progu gabinetu, jej diagnoza to każdego kiedyś będzie boleć. Jeśli po tygodniu unieruchomienia w łóżku przestanie się odczuwać ból to jej zdaniem oznacza, że człowiek jest zdrowy. Krytykuje decyzje innych lekarze, wykonanie zdjęć rtg itd. Zdecydowanie nie polecam, strata czasu i nerwów.
Wizyta u tego lekarza, to była jakaś istna MASAKRA!!! Moja babcia po wyjściu z gabinetu rozpłakała się i nie mogła po tej traumie uspokoić się długo. Na wizycie byłam razem z babcią, która miała być leczona przez p. Miterę. Byłą wobec mojej babci bardzo arogancka, nieuprzejma i krytycznie się zachowywała. Babcia ma 84 lata, p. Mitera postanowiła zrobić wobec niej test (badanie), na które babcia nie umiała odpowiedzieć, gdyż ma bardzo poważny problem z pamięcią. Pytania dotyczyły: jaki dziś dzień, miesiąc, rok, gdzie mieszka itp. Babcia nie potrafiła na nie odpowiedzieć i z każdym pytaniem p. Mitery coraz bardziej była zdenerwowana. Tym bardziej, że p. lekarz z każdym pytaniem podnosiła swój ton coraz wyżej i miała pretensje że babcia nie potrafi odpowiedzieć na zadawane pytania. Wkońcu p. Mitera wytargała kartkę z pliku, na którym znaczyła odpowiedzi i wręcz wykrzyczała, że babcia odmawia jej przeprowadzenia badania. A babcia żadnej odmowy nie zgłąszała!!! Lekarka (o ile ją można tak tytułować)oznajmiła, że przepisuje lekarstwo na 100% płatne, gdyż babcia uniemożliwiła jej przeprowadzenie badania!!!!!! To jest jakaś paranoja!!! Jeśli człowiek ma duzy problem z pamięcią to co ma powiedzieć jeśli nie wie? Przecież wyraźne były wskazania w badaniu, że utrata pamięci u babci jest znaczna, czy to za mało, aby otrzymać lekarstwo refundowane przez NFZ??? Takiego podejścia do pacjenta nigdy w życiu nie widziałam!!! To skandal!!! I na pewno sprawy tak nie zostawimy!!!! Do lekarza idziemy po pomoc, a nie po gnębenie, upodlenie i stres, jaki funduje na swoich wizytach p. Mitera!!!!!!!!!
LEKARZ TRAGEDIA, ODRADZAM KAŻDEMU, NIEMIŁA, NIESYMPATYCZNA , NIEFACHOWA, BRAK TAKTU, KOSZMAR BABA.
Tabliczka na drzwiach gabinetu: Beata Mitera specjalista neurolog !!! wstyd, że takie osoby tak się tytułują !!! skandaliczne podejście do pacjenta - szanowna pani doktor forsuje swoją wizję choroby absolutnie mając za nic opis zdarzeń pacjenta. Po wyjściu z gabinetu człowiek czuje się najzwyczajniej oszukany ... Wizytę polecam tylko desperatom !!!
Idealna, polecam. Od początku byłem dobrze i kompetentnie zdiagnozowany. Dokładnie p. Beata wiedziała co będzie mi potrzebne i to zrobiła. Obecnie od dłuższego czasu mam potwierdzenie, że jej właściwa diagnoza i zastosowana terapia przyniosły sutek w postaci mojej całkowitej satysfakcji. D.F.
D.F.
Niemiła, nieuprzejma, nikompetentna, nie pyta i nie słucha, tzw. wszystkowiedząca niepytająca. STANOWCZO ODRADZAM. O niekompetencji świadczą pustki przed gabinetem. Miałem to nieszczęście, ze udałem się do niej z wizytą.