Wspaniała Pani Doktor. Odczarowała mi leczenie dentystyczne na zawsze. Profesjonalna, przesympatyczna, a materiały, których używa są świetnej jakości. Nawet jeśli nie jest tanio, to jestem żywym przykładem, że warto. Minęło co najmniej 15 lat od leczenia zębów, które były w fatalnym stanie (według innych lekarzy, do usunięcia) i z wyleczonymi zębami przez Panią Doktor Szczepańską - Jaroszewicz, do dziś są w świetnym stanie! Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor i serdecznie polecam innym pacjentom.
Bardzo dobry stomatolog, tylko lubi uprzejme podejście - z tzw. "mordą" nie polecam. Może nie zarejestrować nowego pacjenta, bo zwyczajnie nie ma wolnych terminów.
Popieram poniższą opinię !!! Nie polecam.
Popieram poniższą opinię !!! Nie polecam.
niekompetętna bardzo BARDZO !!!!! droga pani która chce sie dorobić na paciencie. Nie polecam nikomu chyba że ktoś ma za dużo kasy.Wstyd dla lekarzy .
Pani doktor chyba przewróciło się w głowie od dobrobytu.Człowiek dzwoni żeby się umówić na wizytę z ona rzuca słuchawką.Na pewno stomatolog nie z prawdziwego zdarzenia i tyle.
Doskonały gabinet! Godny polecenia. Bardzo miła pani doktor a co najważniejsze zabieg bezbolesny na bardzo wysokim poziomie. Od razu widać że przejmuje się tym co robi.