Kolejny raz serdecznie dziękuję za fachową pomoc kardiologiczną w oddziale Panu doktorowi Lisikiewiczowi i przemiłe potraktowanie. Pozdrawiam serdecznie Malgorzata Przybysz.
panie Lisikiewicz odejdź pan z zawodu i tak Polaków jest mało. JEŚLI UZNA pan że pana obraziłem spotkajmy sie w sądzie odpowiedz na komentarz a podam dane Styczeńy 2020 r. wręczył mi pan wypis wypisując stek bzdur mówiłem że bardzo źle się czuję Stwierdził pan że to takie moje odczucia dużo ruchu i wszystko bedzie dobrze duszności też miną Przeszedłem około stu metrów i film mi się urwał obudziłem się na intensywnej terapi w innym szpitalu ROZPOZNANIE ZATOR PŁUC
panie Lisikiewicz odejdź pan z zawodu i tak Polaków jest mało.
Bardzo dobry specjalista, kardiolog, poświęca się dla zdiagnozozwania pacjenta, duża wiedza Polecam!
Prawie zabił osobę z rodziny. i nie chodzi o nietrafienie z lekami - każdy lekarz jest człowiekiem i popełnia błędy, rozumiem to bo sama pracuję blisko medycyny. chodzi o totalny brak uwagi, olanie sytuacji. porażające. nie chcę opisywać sytuacji, ale to się nadaje na kryminał. mocno mocno nie polecam gdy chodzi o opiekę nad pacjentem z NFZ.
mocno mocno nie polecam gdy chodzi o opiekę nad pacjentem z NFZ.
Kompetentny, znający swój fach, uprzejmy, rzeczowy z poczuciem humoru, wiedzący co mówi, dbający o pacjenta przekonując go, iż można mu pomóc jeśli pozwoli się położyć na oddział co z kolei rokuje możliwość zdiagnozowania. Polecam, polecam, polecam Małgorzata Przybysz z Łodzi 😊
Dobry kardiolog i internista. Leczy nie tylko serce ale interesuje go cały pacjent i jego problemy. Sam robi dużo badań poza sercem np. bada żyły. Dużo wie z psychologii Czasami faktycznie za bardzo "zabiegany"Ja i mama jesteśmy bardzo zadowolone. Polecam
Dobry specjalista i człowiek, Jest internistą ale i kardiologiem i tam pracuje -na kardiologii i to jest miejsce dla niego. Leczył mnie a wcześniej mojego ojca. Wie co mówi i robi.