Leczę syna u pani profesor już prawie 18 lat. Syn miał zeza i słaby wzrok. Dziecko dwuletnie, dostało od mojego lokalnego okulisty bardzo silne okulary. Nosił je, ale jakby z przymusem. Zaczęłam szukać innego okulisty, trafiłam do pani profesor. Już na pierwszej wizycie syn miał zalecenie, żeby nosić okulary o połowę słabsze. Nosił je chętnie, wręcz szukał, gdy ich nie miał na nosku. Po kilku latach przestał mieć zeza. Jeździmy tam do dzisiaj, wizyty kontrolne.
jedyne co widzi to 150 zlotych chamstwo pośpiech brak pomysłu na leczenie
jedyne co widzi to 150 zlotych
chamstwo
pośpiech
brak pomysłu na leczenie
miałem w swoim życiu wiele kontaktów z lekarzami różnych tytułów i spcjalności wiele poza granicami kraju ale najgorsze wspomnienia jakie pozostały mi w pamięci dotyczą wizyt i kontaktów z tą osobą która z hsmstwa i arogancji uczyniła sobie sposób na życie -lenii
Równiez przezylam strasznie ta wizyte bo moj roczny synek plakal a ona nam zwracala jakies dziwne uwagi. okropny babsztyl, ktory czekal tylko na kase!!!!
IDEALNY LEKARZ DLA DZIECI .NIE PATRZY ŻE W POCZEKALNI JEST KOLEJKA ,TYLKO SPOKOJNIE ZAJMUJE SIĘ PACJENTEM,BARDZO SZCZEGÓŁOWO PRZEPROWADZA WYWIAD CIEPŁO ZWRACA SIĘ DO KAŻDEGO.
Jestem bardzo niezadowolona z wizyty u Pani Profesor. Nie wykazała się ona w żaden sposób odpowiednim podejściem do mojego 20-miesięcznego synka. Krzyczała na nas i na niego, nie pozwoliła się uspokoić, bo czas goni, w konsekwencji badanie wykonała maksymalnie przez siłę. Dziecko było tak przerażone, że przeżywało tą wizytę jeszcze długo. Mam duże wątpliwości czy w takich okolicznościach zalecenie co do noszenia okularów i zaklejania jednego oczka są wiarygodne. Nie polecam wizyty z małym dzieckiem u Pani Profesor.
Pani Profesor jest cudownym lekarzem.Wzbudza zaufanie i nadzieję.Ma w sobie spokój,a to jest to czego potrzeba ludziom którzy szukają pomocy i boją sie diagnozy...Z całego serca polecam...
Lekarz, który jest niezawodny, stara się pomóc pacjentowi i stawia prawidłwoe diagnozy.