Zaufanie do kompetencji | 4,9 |
Kompleksowość podejścia | 4,9 |
Uprzejmość | 4,9 |
Godny polecenia | 4,9 |
Godny polecenia | 5,0 |
bez cienia wątpliwości, wystawiam jak najlepszą opinię Pani Doktor. Jest wybitnym specjalistą, z niezwykłym podejściem do pacjenta, bardzo skrupulatna osoba, dociekliwa, oddana
bez cienia wątpliwości, wystawiam jak najlepszą opinię Pani Doktor.
Godny polecenia | 5,0 |
To wspaniała lekarka , której ufam!Byłam pacjentka w szpitalu ,Poświeca dużo czasu , stara się się rozwiązywać problemy zdrowotne kompleksowo, zlecając wszystkie potrzebne badania.Po wypisie ze szpitala kontynuuje leczenie w poradni ,interesując się wynikami/bolerioza/.To prawdziwy lekarz ,jakich niewielu.Po godzinach urzędowania w poradni przyjmuje wszystkich pacjentów.
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
prosze o informacje ,gdzie przyjmuje Pani dr. prywatnie. dziekuje
prosze o informacje ,gdzie przyjmuje Pani dr. prywatnie.
dziekuje
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
dziekuje Pani dr za kompleksowe leczenie oraz cierpliwosc do mojego meza,w trakcie jego leczenia.
adam z niemiec.tylko jaki jest kontakt do p.dr prosze o adres i numer.dziekuje
adam z niemiec.tylko jaki jest kontakt do p.dr prosze o adres i numer.dziekuje
Godny polecenia | 5,0 |
Pani doktor Szlauer jest przede wszystkim prawdziwym lekarzem z powołania. Niesłychanie skromna osoba, emanująca ciepłem i serdecznością. Pacjent jest traktowany jak człowiek,a nie jak jednostka chorobowa.Już od pierwszego kontaktu z pacjentem wzbudza zaufanie.Jestem leczona na WZW C i nie wybrałabym innego lekarza prowadzącego. Dziękuję Pani Doktor!
Godny polecenia | 5,0 |
Zdecydowanie polecam! Lekarz z powołania, a nie rzemieślnik!!!
Zdecydowanie polecam! Lekarz z powołania, a nie rzemieślnik!!!
Godny polecenia | 5,0 |
zdecydowanie polecam pania dr Szlauer, lecze u niej borelioze, minus jest taki ze trzeba sie pani dr mocno "naszukac" ale warto !
Uprzejmość | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
U pani doktor leczyłem się na boreliozę, dotarlem do niej po wizytach u innego specjalisty (w Bielsku), ktory zapisal mi kilka antybiotykow na raz, w duzych dawkach, po ktorych czulem sie koszmarnie. Pani doktor podeszła do sprawy ze zdrowym rozsadkiem, wytlumaczyla istote choroby i moje wątpliwości(cierpliwość do pacjenta- cecha niestety już rzadko spotykana u lekarzy!!) i przepisala skuteczna i nie tak drastyczna kuracje. Na wizyte w Cieszynie dlugo trzeba czekac, ale zdecydowanie polecam!
Usługa | Cena (zł) |
---|