lekarz Cezary Lachowski

Dermatolog

4,5
4,3

Bardzo dobry lekarz, dokładne badanie i wywiad. Z ogromną empatią i spokojem wytłumaczył problem i leczenie które zastosował już działa. Gabinet świetnie wyposażony. Polecam

2,0

Brak rzetelności diagnozy, brak skierowania na podstawowe badania, wypisywanie leków (antybiotyki, maść, itp.) bez podstaw, tj. badań. Pan doktor spojrzał i już wiedział, że to trądzik i zapewne wynika z nierównego poziomu hormonów. Doktor wypisywał antybiotyki nie zważając na późniejsze konsekwencję, co więcej podjęta została decyzja o wykonaniu zabiegu laserem frakcyjnym CO2 2 razy, za nie małą kwotę. Błędna diagnoza wpłynęła na prywatne straty zdrowotne i finansowe. Po wykonaniu badań na własną rękę okazało się, że to nie trądzik a infekcja bakterią gronkowca złocistego. Szczerze odradzam wizyty u tego ,,specjalisty", mam nadzieję, że więcej nie wyrządzi nikomu krzywdy.

Byłam u doktora z synem i się nie zawiodłam , świetny specjalista, kontaktowy, wytłumaczył wszystko , odpowiedział wyczerpująco na wszystkie pytania dotyczące trądziku a co najważniejsze widzę świetne efekty leczenia. Syn jest bardzo zadowolony.

Świetny lekarz, "znalazłam" namiary na dr w internecie, poszłam , nie żałuje. Poświecił mi sporo czasu, wytłumaczył, przepisał odpowiednie leki , które pomogły. Miły , sympatyczny , wzbudza zaufanie- a co najważniejsze - profesjonalny i kompetentny. Polecam szczerze !!!

Świetny specjalista, miły i kompetentny, poświecił dużo czasu analizie i możliwym przyczyną mojej choroby, jestem zachwycona efektywnościowa leczenia i w końcu wiem na co choruje. Bardzo polecam Pana Doktora.

Nie znalazłam przed pierwszą wizytą tego lekarza w rankingach ponieważ przyjmował wtedy od krótkiego czasu w Legnicy, poszłam tam z polecenia znajomego i nie zawiodłam się. Problem,z którym "obleciałam" wczesniej przodujących dermatologów dla tego lekarza był klarowny i wszystko ograniczyło się do dwóch wizyt. Aparycja i podejście tego lekarza do człowieka: na 5 z plusem!!! Polecam!