Jestem pacjentką Pana Dr Partyki od ponad 2 lat :) trafiłam na niego w Szpitalu MSWiA, gdzie miałam nagłą operację. Czułam się bardzo zaopiekowana przez Pana Dr, wielokrotnie w czasie swojego dyżuru przychodził i dopytywał jak się czuję. Dlatego nie miałam wątpliwości, że zgłoszę się do niego na kontrolę po pobycie szpitalnym. I tak zrobiłam. W czasie wizyty również bardzo kompetentny i optymistyczny, kiedy miałam dużo wątpliwości co do mojego zdrowia. Kierował na wszelkie badania lekarskie. Aktualnie jestem w ciąży i to Właśnie Dr Cezary ją prowadzi i właśnie dlatego jestem niesamowicie spokojna, w każdej chwili (nawet w nocy) mogę zadzwonić i dopytać o trapiące sprawy. Na wizytę nie ma ma problemu, aby się umówić w sprzyjającym terminie. Poza tym dr jest bardzo wyluzowany, co również sprzyja tego typu wizytom lekarskim :) Jeśli Pan Dr czyta to serdecznie pozdrawiam. Ania W.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Cała wizyta przebiegła w pośpiechu, miałam wrażenie, że dr momentami totalnie był myślami gdzie indziej, nie poświęcał mi wystarczającej uwagi, jak zadałam dodatkowe pytanie o lek to odpowiedział coś zbywająco , nie dają konkretnej odpowiedzi. Samo badanie ok, delikatne. Ale nie spodobało mi się na początku wizyty dość "humorystyczna" postawa doktora, nie wiem czy stara się w ten sposób rozluźnić pacjentkę, odstresować, ale jak dla mnie to mało profesjonalne bo w końcu to wizyta lekarska a nie kabaret.
Wyjątkowo delikatny lekarz. Odznacza go specyficzne poczucie humoru, które sprawia, że kobieta czuje się pewniej, a co za tym idzie znika całe zażenowanie. No cóż, komuś może nie podobać się wyluzowany styl bycia Pana Doktora, jednak dla mnie to bomba! Musimy iść z duchem czasu, a nie tkwić w powtarzających się nudnych stereotypach. Zadowolona pacjentka!!!
Zawsze można na Niego liczyć. Dobry specjalista któremu można zaufać, polecam!
Zawsze można na Niego liczyć. Dobry specjalista któremu można zaufać, polecam!
Wspaniały lekarz pod każdym względem.Prowadził mi dwie ciąże i jak coś się działo to zawsze mogłam zadzwonić,a on natychmiast kazał mi przyjeżdżać bez kolejki i rejestracji.Na każde pytanie zawsze mi odpowiedział.Jest bardzo miły i troskliwy dla kobiet w ciąży.Teraz prowadzi mi trzecią ciążę i nic się nie zmienił,a nie chodzę do niego prywatnie.
Mily i z odpowiednim podejściem,prowadził mi trzy ciąze i bylam zadowolona z opieki.
Mily i z odpowiednim podejściem,prowadził mi trzy ciąze i
bylam zadowolona z opieki.
Zdecydowanie ni polecam tego lekarza gdyż byłam w ciąży i był moim lekarzem prowadzącym do samego końca, cały czas mówił że dziecka główka jest wysoko a nie była wogóle w kanale rodnym. Byłam w dniu terminu porodu i dowiedziałam się tego samego. Po tygodniu czasu wylądowałam w szpitalu gdzie ginekolog w szpitalu poinformował mnie że będe miałą cesarskie cięcie. **********NIE POLECAM**********
**********NIE POLECAM**********
ja tez polecam tego lekarza chodze do niego od kilku lat i naprawde jest mily i sympatyczny z poczuciem humoru.
CHODZĘ DO DOKTORA PARTYKI OD 8 LAT I NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZMIENIAĆ LEKARZA.ODPOWIEDNI CZŁOWIEK NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU. ZAWSZE WSZYSTKO DOKŁADNIE WYTŁUMACZY. MIŁY I UPRZEJMY.
Polecam. Bylam u Niego jako nastolatka pierwszy raz i wszystko dokladnie mi wytlumaczyl. na wizyty umawiam sie juz przez pare lat. i nie mam zamiaru zmieniac lekarza.mily sympatyczny.
|---|---|
| Konsultacja | 170 |