lek. dent. Cezary Pogorzelski

4,4
4,7

Genialny chirurg , od zawsze bałem się dentysty ale po wizytach u dr Pogorzelskiego mòj strach to juź przeszłośċ!!!

Dr Pogorzelski to bez wątpienia najlepszy dentysta u ktòrego się leczyłam , miałam zakładane implanty i liicòwki - jestem bardzo zadowolona .Dziekuje

Jestem mega zadowolony, proces implantacji przebiegł absolutnie bezproblemowo!!!Widać że pan doktor jest pasjonatem swojej pracy

Doskonały lekarz !! Z troską i uwagą przeprowadził mnie przez proces odbudowy zębów na implantach. Przez cały okres leczenia ( 6 miesięcy) ani przez chwilę nie czułem się niepewnie. Efekt leczenia przeszedł moje najśmielsze oczekiwania .Dziękuję doktorze !

Doskonały lekarz !!

Doskonały lekarz , widać że posiada wiedzę i doświadczenie daleko przewyższające „zwykłego” dentystę.Poza tym wszystkim ogromną kulturą osobista, Polecam !

Super chirurg i przemiły człowiek!Dr Pogorzelski sprawił że wizyty u stomatologa przestały być dla mnie problemem.

Pełen profesjonalizm!!!! Zakładanie implantów poszło szybko ,sprawnie i co najważniejsze zupełnie bezboleśnie.Polecam 😀

Doskonały chirurg! Pełen profesjonalizm , usuwanie zęba i jednoczesne wstawienie implantu trwało może ze 20 minut i było całkowicie bezbolesne!!!!! ( Co jest dla mnie szczególnie istotne)

Najlepszy chirurg z jakim miałem do czynienia !!!!! Jestem świeżo po zakończonym leczeniu ogromnego ubytku w szczęce i odbudowie wszystkich zębów na 6 implantach. Leczenie trwało prawie sześć miesięcy i przez ten czas dr Pogorzelski wykazał się ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Polecam z całego serca !!!

Doktor Pogorzelski to lekarz z powołania ! Ogromnie cierpliwy,sympatyczny i empatyczny .Szczegółowo objaśnił mi cały proces leczenia po czym przeprowadził wszystko w sposób ,jak dla mnie perfekcyjny. Szczerze polecam!!!