Nie polecam. Od razu z wejścia powiedział mi że mam Krzywe nogi i najlepiej to powinnam schudnąć bo jestem za gruba. Zero jakiegokolwiek zainteresowania tym że przyszłam z bólem kolana tylko zjechanie od góry do dołu i dziękuję.
Byłam na wizycie u tego lekarza. Był bardzo arogancki, nie było możliwości porozmawiania. Wmawiał mi nie widząc żadnych badań kierował mnie do swojego syna do Puław na USG nadgarstków i że koniecznie mam się poddać nacięciu nadgarstków. Skonsultowałam to z innymi osobami i dowiedziałam się, że na podstawie USG nie robi się takiego zabiegu, powinnam zrobić EMG nerwu pośrodkowego. Nie polecam, nie słucha, nie da wprost dojść do słowa.
byłem u lekarza na wizycie ze skręconym stawem , wizyta trwała około 20 minut ze czego 15 minut lekarz Ten próbował odtworzyć RTG , następnie przez 4 minuty rozmawiał przez telefon po czym spojrzał sie zza biurka na staw i powiedział ""dziękuje to wszystko"" . Nie interesowało go to,że mówiłem o tym że boli, że nie mogę jeszcze normalnie chodzić.wizyta na pweno trwała by dłużej jeśli bym nie pomógł we włożeniu płyty CD i stacji i nie nacisnął przycisku odtwórz . Nie polecam