lekarz Paweł Loranc

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
44-300 Wodzisław Śląski

Pan Paweł to godny polecenia specjalista - do którego nie trafiłam przypadkowo - a z polecenia innego lekarza (do którego mam pełne zaufanie ). Czułam się przez Pana Pawła ,, zaopiekowana „ a co istotne po zabiegu usunięcia żylaków - ZERO bólu . Serdecznie polecam !

lekarz Piotr Hogendorf

ulica Pomorska 41

W wieku 62 lat „przydarzyła” mi się przepuklina pachwinowa. Z racji, że nie często miałem dotychczas do czynienia ze służbą zdrowia było to dla mnie szczególnie przykre przeżycie. Z pewną obawą udałem się na wizytę u Pana Doktora. Okazało się, że niepotrzebnie. Od pierwszego spotkania z Panem Doktorem w przychodni do wypisu ze szpitala wszystko przebiegło wręcz perfekcyjnie. Wspaniały kontakt, precyzyjnie wyznaczony i dotrzymany termin przyjęcia do szpitala. Pobyt w …
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Krzysztof Garda

Mickiewicza Adama 160/4

Bardzo sympatyczny lekarz, duże poczucie humoru :) wszystko elegancko wytłumaczone, zabieg przeprowadzony naprawdę w miłej atmosferze, fachowo, polecam wszystkim Pana Doktora, rzekłabym, aż chce się wracać :D
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Wojciech Łobaziewicz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Garncarska 1

Doktor Łobaziewicz jest chirurgiem onkologiem, ale kiedy przedstawiłem zupełnie inny problem (poważna infekcja stopy, która narastała od siedmiu tygodni) od razu podjął działania, zmienił sposób opatrywania rany i dał mi kilka dobrych rad. Teraz, na drugiej wizycie sześć dni później, dr Łobaziewicz wyciął tkankę martwiczą (to była gangrena!) i stopa została wyleczona. Następnie podniósł swój smartfon i skierował mnie do innego specjalisty na natychmiastową wizytę, aby upewnić się, że nie …

lekarz Mariusz Kasprzyk

Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie
ulica Szpitalna 45

Z całego serca dziękuję Panu Docentowi Mariuszowi Kasprzykowi za wspaniałą opiekę od momentu diagnozy, przez cierpliwe i życzliwe zaznajomienie mnie z istotą mojej choroby i sposobem operacji, a nade wszystko za profesjonalny, pomyślny i szczęśliwy przebieg operacji oraz dalszą opiekę. Życzę pacjentom torakochirurgicznym aby znaleźli się pod opieką Pana Docenta Kasprzyka w drodze po odzyskanie zdrowia i sił. Janina Krzyczyńska - pacjentka
Opinia dodana przez: Janina Krzyczyńska

lekarz Tomasz Arentewicz

Chojnowska 46A/1
59-220 Legnica

Pierwszy raz trafiłam na tak dobrego lekarza. Po rozmowie z doktorem zupełnie przestałam się stresować zabiegiem- pełen profesjonalizm, serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Jagoda

lek. dent. Christos Allecou

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Głogowska 107/109

Bardzo miły i rzeczowy stomatolog. Poleciła mi go moja szwagierka i lepiej trafić nie mogłam. U dr Allecou miałam leczenie kanałowe i wstawiany implant i naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko miałam wyjaśnione, zawsze znałam cenę, nigdy nie było żadnego nieporozumienia. Mogę polecić.
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Khalid Qarashouli

Chirurg szczękowo twarzowy

Staszica 25
07-300 Ostrów Mazowiecka

Od lat jestem pacjentką Dr QARASHOULI , profesjonalista w swoim fachu, lekarz naprawdę godny polecenia. Za każdym razem będąc na wizycie jestem zachwycona podejściem pełnym życzliwości i zrozumienia. Opieka stomatologiczna na najwyższym poziomie. Zadowolona w 100%. Serdecznie polecam!!!

lekarz Maciej Wójcicki

Chirurg ogólny, Transplantolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SONOMED"
ul. Pocztowa 28U/2

Człowiek, który jest stworzony do bycia lekarzem. Wzór i autorytet. Profesjonalista, pasjonat, pełen empatii i troski o pacjentów, wizyty są jak plaster na skołatane strachem serce. Pacjent po wizycie mimo że schorowany, czuje się od razu zdrowszy. Jak dobrze, że miałam to szczęście trafić do Profesora.

lekarz Adam Macech

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego "MEDITRANS"
ulica Poznańska 22

Dziś 20.10.25 trafiłam na SoR i bardzo jestem szczęśliwa że trafiłam na tak dobrego lekarza. Miałam zabieg po drenażu ropnia i pszetoki Pan doktor był miły i delikatny, wszystko wytłumaczył, zdecydowanie Człowiek na swoim miejscu. W takich sytuacjach bardzo dużą rolę ma podejście lekarza , jego wiedza i doświadczenie. Wszystko było na 11 z 10. Na SOR trafiają ludzie z problemami zdrowotnymi i niemal ważne jest odczuwać że tobą NAPRAWDĘ …

lek. dent. Joanna Nowak-Portalska

Chirurg stomatolog

Białostocka 9/53

Polecam z całego serca Panią doktor. Od razu wzbudziła we mnie zaufanie, jest przemiła i profesjonalną osobą. Wyrywała mi dr ósemkę. Nie sądziłam że będzie to tak szybko i bezboleśnie (a byłam bardzo wystraszona) zresztą jak za każdym razem na fotelu u stomatologa. Teraz w ciemno można iść ze spokojem w sobie to tak złotych rąk które ma Pani dr Joanna 🙂 oby więcej takich lekarzy w Polsce .
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Tomasz Borkowski

Chirurg ogólny, Urolog

Bohomolca 17

Mialam u pana doktora operacje plastyki moczowodu. Mam 65 lat. Jestem cala i zdrowa. Pan doktor jest po prostu mistrzem w swoim fachu. Blyskawicznie na podstawie tomografii komputerowej zdiagnozowal moj przypadek i na pierwszej wizycie powiedzial ze szczegolami jaka operacje trzeba mi zrobic.Jestem 2 dni po operacji juz w domu z pelna dokumentacja i zaleceniami.Wiedzialam ze Polacy sa genialni jezeli kochaja to co robia ale nie wiedzialam ze bede miala …
Opinia dodana przez: Izabela sikora

prof. dr hab. n. med. Arkadiusz Jeziorski

Chirurg onkolog

Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62

Profesor A. Jeziorski jest wybitnym fachowcem . Jest człowiekiem, pełnym życzliwości i taktu, o wysokiej kulturze osobistej. Oddział , którym kieruje działa na bardzo wysokim poziomie. Pracujący tam personel traktuje pacjentów indywidualnie dając o ich zdrowie fizyczne i komfort psychiczny. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki traktują pacjentów z życzliwością i szacunkiem. Wdzięczne pacjentki (operowane 16 września przez Doc. Nejca) Beata KM i Halina T
Opinia dodana przez: Beata KM

Andrzej Naglak

MSWiA
Głowackiego 10

Właśnie jestem po operacji tarczycy. Szpital, w którym pracuje pan doktor to miejsce godne polecenia. Całej ekipie serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę, przemiłą atmosferę i profesjonalne podejście do pacjentów, a Panu Doktorowi Naglakowi i jego zespołowi towarzyszącemu przy opetacji dziękuję szczególnie za poczucie humoru i doskonale wykonaną robotę.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Jerzy Hapanowicz

Chirurg ogólny, Proktolog

Lekarska Spółka Partnerska "Chirurgia"
Białystok, ul. Choroszczańska 24
15-740 Białystok

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, . Krępujące badanie i zabieg, zostało wykonane szybko, sprawnie i bezboleśnie. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Kazik

lekarz Justyna Zygoń

szpital specjalistyczny
83-400 Kościerzyna

Pani Doktor to wspaniała specjalistka,a do tego pełna empatii i uśmiechu na twarzy. Operowała mnie kilka razy,nie mogłam wymarzyć sobie lepszej opieki.Po kilku kontaktach z Panią Justynka idąc na kolejną wizytę lub operacje czułam się jak bym szła na spotkanie z bliska przyjaciółka dzięki czemu czułam się zaopiekowania i bezpieczna co jest bardzo ważne w leczeniu onkologicznym.Profesjonalizm w każdym calu. Pani Doktor bardzo dziękuję za wszystko. A.K

lekarz Grzegorz Mikiciuk

Podlaska 2/21
08-110 Siedlce

Dr Grzegorz Mikiciuk to oddany swojej pracy specjalista, który z pełnym zaangażowaniem podchodzi do Pacjenta. Człowiek z bardzo dużą wiedzą, kompetencjami, empatią i kulturą na wysokim poziomie. Profesjonalnie przeprowadził mnie przez proces diagnozy i leczenia. Doktorze, dziękuję.
Opinia dodana przez: Janusz Kwasik
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Paweł Dąbrowski

lekarz Paweł Dąbrowski

Prywatna Przychodnia Specjalistyczna VITABENE Strefa Zdrowia
Powązkowska 44

Tata od kilkudziesięciu lat ma ranę na stopie i nodze!wielu lekarzy rozkładało ręce ..bo, rana nie goiła się( problemy naczyniowe). Ogromna wiedza i doświadczenie Pana Doktora sprawiły, że po kilku miesiącach znów zaczęła rosnąć skóra. A tata odzyskał szansę na normalne funkcjonowanie. Pan Doktor otacza opieką, to nie tylko wybitny chirurg, specjalista ale lekarz, który posiada kompleksowe podejście do pacjenta! do tego wspaniały, pełen empatii człowiek.

dr n. med. Andrzej Brzychczy

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Jestem po wizycie u doktora w SCM clinic. Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Cierpliwie i konkretnie odpowiadał na wszystkie moje pytania. Dodatkowo omówiliśmy różne możliwości leczenia, otwarcie mówił która terapia będzie skuteczna , a co nie ma szans powodzenie. W trakcie badania dokładny i delikatny. Polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Sławomir Szczuka

Pułaskiego 82/2
41-902 Bytom

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga