lekarz Szymon Florczyk

Kowalskiego 16/64
16-400 Suwałki

Lekarz z powołaniem. Podejściem do pacjenta potrafi wzbudzić w nim nadzieję na wyzdrowienie.Szanuje pacjentów w każdym wieku.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Łukasz Brycht

Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Golubiu-Dobrzyniu
ulica Koppa 1E
87-400 Golub-Dobrzyń

Doktor Łukasz Brycht to najlepszy lekarz jaki się mną zajmował w swojej kategorii. Jestem po operacji przepukliny w bliźnie pooperacyjnej (następstwo złego leczenia po wycięciu wyrostka robaczkowego). Poza wszczepieniem siatki doktor również skorygował stara bliznę. Już następnego dnia po operacji swobodnie wstałem i mogłem chodzić. Rana czysta, po prostu majstersztyk! Doktor odpowie na wszystkie pytania, poświęci czas, jest przesympatyczny i rzeczowy. Polecam serdecznie każdemu!
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Wojciech Strokowski

Chirurg ogólny, Lekarz sportowy

ulica Zdobywców Wału Pomorskiego 3/5
78-600 Wałcz

Dopiero drugi raz w swoim 66-letnim życiu miałem do czynienia z tak świetnym lekarzem. Oprócz profesjonalizmu medycznego cechuje go niezwykle ciepły i uprzejmy stosunek do pacjenta, co wśród medyków jest naprawdę wyjątkowe. Najserdeczniej jak mogę dziękuję Panie Doktorze za leczenie mojej 89-letniej Mamy w październiku 2025 r.
Opinia dodana przez: Bogusław

dr n. med. Jan Sarzyński

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Opinia dodana przez: M. Szerszeń

lekarz Grzegorz Kielan

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DOKAWA
ulica Katowicka 23
43-211 Pszczyna

Dziękuję, Panie Doktorze, za skuteczne leczenie. Skuteczne usunięcie dużej torbieli włosowej. W dniu zabiega już mogłem siedzieć i chodzić, gdyż inny chirurg u którego byłem przed tym zapowiadał że będę leżał co najmniej dwa tygodni.
Opinia dodana przez: W

lekarz Zofia Machyńska-Bućko

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Lekarz przez bardzo duże L. Zaangażowana i kompetentna. Ale najbardziej u Dr. Bućko podoba mi się to, że doskonale tłumaczy przebieg schorzenia i leczenia, i co najważniejsze jest konkretna, stanowcza ( potrafi "opieprzyć" 😉 jak ktoś wychodzi ze swoimi pomysłami). Mam stopę po wypadku, ale przeszczepy skóry zrobiła po mistrzowsku . Życzyłbym każdemu takiego lekarza.

lekarz Maciej Stryga

ul. Gwiaździsta 15A/254

Leczyłam się u p.doktora z powodu owrzodzenia podudzi,szybko zostałam wyleczona zaledwie po 3-ch wizytach .Pan doktór jest człowiekiem o niezwykłej osobowości. B.kompetentny, niezwykle cierpliwy, chętnie odpowiada na wszystkie pytania i wyjaśnia wątpliwości .Polecam bez chwili wahania
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska

lekarz Mariusz Sobowski

Sienkiewicza 2
28-100 Busko-Zdrój

Doskonały fachowiec, wspaniale podejście do pacjenta, wszyscy tylko do dr Sobowskiego. Uprzejmy i ludzki doktor, lubiany w środowisku medycznym. Długoletni staż w Buskim szpitalu, opoka oddziału chirurgicznego. Godny polecenia, nie poszukiwać nigdzie innego specjalisty w dziedzinie chirurgii, bo w Busku jest świetny fachowiec. Brawo Panie Doktorze

lekarz Dorota Dąbrowska

ul. Letnicza 6a
05-822 Milanówek

Pani Doktor Dorota Dąbrowska jest lekarzem kompetentnym, trafnie ocenia chorobę i prowadzi skuteczne leczenie. Mam ogromne zaufanie do Pani Doktor. Takich lekarzy nam pacjentom trzeba. Bardzo dziękuję. Wdzięczny pacjent.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. dent. Michał Bąk

Chirurg stomatolog

Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych
Szczecińska 59
41-500 Chorzów

Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Mariusz Litwin

św. Katarzyny 7
Toruń

Dzięki temu lekarzowi mój tato jest już 8,5 roku po całkowitej resekcji żołądka, oczywiście z powodzeniem :)Bardzo jesteśmy mu wdzięczni.Niestety słyszałam, że w Golubiu-Dobrzyniu już nie pracuje (dobrych lekarzy nikt nie szanuje)

Ignacy Kodym

Chirurg stomatolog

Konin

Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Stanisław Plata

Szpital Dębica
39-200 Dębica

B. dobry chirurg. 4 wizyty z różnymi przypadkami.

Edward Surma

Gabinet Lekarski
Wadowice

Pan doktor wykonywał mi gastroskopie oraz kolonoskopie, byłam przerażona, ale wykonał to z pełną empatia i profesjonalizmem.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Mariusz Kuśmierczyk

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
05-120 Legionowo

Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
Opinia dodana przez: Robert Czajkowski

lekarz Wojciech Koczan

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Jana Pawła II 9
37-500 Jarosław

moja corka byla pod opieka tego lekarza miala problem z nerka wszystko sie skonczylo dobrze lekarz godny polecenia

lekarz Zbigniew Jackowicz

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny pracy

Mińsk Mazowiecki

Super lekarz. Konkretnie i jasno określił sposób leczenia. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Wioletta

Małgorzata Baziuk

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8

Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !

Piotr Jarco

Szpital Powiatowy
Sienkiewicza 52
34-300 Żywiec

Lekarz z lat przedwojennych. Prawdziwy z powolania. Nie ma juz takich. Chodze do niego w Żywcu w Lesnej. Zawsze empatyczny, miły, wesoły. Wspaniały człowiek.

Stanisław Sinicki

NZOZ ŁUŻYCKIE CENTRUM MEDYCZNE

Serdecznie polecam pana Stanisława Sinickiego.Prawie 4 tygodnie temu poddałam się zabiegowi liposukcji boczków i efekt przerósł moje oczekiwania!Nie byłam osobą otyłą ale ciężko było pozbyć się tzw boczków. Mimo stosowania ćwiczeń i zdrowego odżywiania ciężko było mi się ich pozbyć Teraz mam pięknie wysmukl9ne boczki i jestem mega zadowolona.Pan dr.to bardzo przemiły,konkretny,serdeczny profesjonalista.Na konsultacji nie odczułam żadnego pośpiechu.Wręcz przeciwnie w pierwszej kolejności zostałam poinformowana jaka to poważna ingerencja.Dostałam wyczerpujące odpowiedzi …