lekarz Łukasz Panufnik

Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96

lek. med. Marcin Kucharzewski

Chirurg ogólny, Chirurg

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej -"Luks Med."
ulica Ligocka 3/A

dr Krzysztof Dereń

Chirurg onkolog

Gabinet Vision Express
pl. Dominikański 3

Bardzo dobry kontakt z lekarzem oraz objaśnienie mojego problemu. Czuć zaangażowanie ze strony Pana Doktora, empatię i kompetencje. Widać chęć pomocy w leczeniu. Polecam
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ortopeda
                                       lekarz Roman Lech

lekarz Roman Lech

Ortopeda, Traumatolog

Dolnoślaski Szpital Specjalistyczny im. T Marciniaka Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej
ul. Filedrofa 2

Bardzo kompetentny, sympatyczny i życzliwy lekarz, poświęcający pacjentowi czas i uwagę. Serdecznie polecam. Panie Doktorze, bardzo dziękuje za wykonanie mi operacji stawu biodrowego. Życzę wszystkiego najlepszego!

Tomasz Góral

Chirurg ogólny, Ortopeda

To moja pierwsza wizyta u Pana Doktora. Trochę długo czekałam ale było warto, lekarz poświęca tyle czasu ile potrzeba dla każdego pacjenta , jest bardzo dokłądny i skrupulatny, Wedlug mnie jest bardzo dobrym lekarzem i jestem zadowolona z tej wizyty. Na pewno będę do niego chodzić.

lekarz Zbigniew Boiski

Wimed
Dębowiec 1
22-420 Dębowiec

Pan doktor przeprowadził fachowy i szczegółowy wywiad z analizą problemu, dokładnie przeprowadził badanie diagnostyczne narządów jamy ciała, omówił nie tylko aktualny problem zdrowotny, ale również inne dolegliwości, udzielił wielu wskazówek. Jesteśmy pod wrażeniem ogromnego profesjonalizmu w całościowym podejściu do stanu zdrowia pacjenta. Doktor jest pełen życzliwości i uśmiechu, a podejście i kompetencje dają pacjentowi komfort i poczucie bezpieczeństwa w problemie z jakim się zgłosił. Polecam
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Krzysztof Piorun

Chirurg plastyczny

Klinika Chirurgii Plastycznej Medycyny Estetycznej dr Andrzej Krajewski
Fredry 15
78-100 Kołobrzeg

Хочу поділитися своїм досвідом після операції у чудового пластичного хірурга. Від самого початку консультації до завершення реабілітаційного періоду я була в надійних руках. Лікар виявив високий професіоналізм, уважність і щирість. Усі мої питання були детально пояснені, а хід операції пройшов без ускладнень. Результат перевершив мої очікування, і я дуже вдячна за цей новий етап у своєму житті. Лікар створив атмосферу довіри, а медичний персонал забезпечив комфорт та підтримку на кожному …
Opinia dodana przez: Катерина

lekarz Adam Rzechonek

Wilczyce ul. Dworska 21

Fantastyczny specjalista , złote ręce , zabiegi wykonywane z należytą starannością i dokładnością, podejmuje właściwe decyzje, czyta w myślach, właściwie przewiduje przyszłość, dobrym żartem rozładowuje napiętą atmosferę, światowy lekarz , nie boi się wyzwań i przeprowadzania trudnych zabiegów, daje nadzieję. Panie doktorze dziękujemy! Jarosław Mazur z rodziną

dr n. med. Wojciech Madziara

Chirurg dziecięcy

NZOZ Prywatne Centrum Medyczne
św. Barbary 23
41-100 Siemianowice Śląskie

Świetny doktor z podejściem do małego pacjenta,ogromna wiedza poparta dużym doświadczeniem. Spokojnie tłumaczy co i jak,doktor z powołania. Byłem u niego z dzieckiem ,polecam każdemu rodzicowi takiego onkologa dziecięcego. Byłem w tym roku u niego konsultować się w moim przypadku,także wykazał się dużą wiedzą i mieliśmy z żoną 54minutowy wnikliwy wykład onkologiczny :). Świetny doktor polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Paweł K

dr n. med. Stanisław Chodakowski

Chirurg stomatolog

SaNdent
ul. Małopolska7/A2
81-813 Sopot

Hej - to do wszystkich, którzy mają trudne ósemki, trudne inne zęby do usunięcia - Dr. Chodakowski to mistrz :) naprawdę...fach w ręku, doświadczenie, nietuzinkowe podejście do pacjenta...odwróci Twoją uwagę i nawet się nie spostrzeżesz, że zęba już nie ma :) usuwałam u Pana doktora bardzo trudną dolną ósemkę - wyrośnięta tylko "troszeczkę" -w sumie malutki wyrostek w dodatku z próchnicą, obok siódemka szczątkowa do odbudowy - w czasie wyrywania …
Opinia dodana przez: Wiola

dr n. med. Karol Chakkour

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Szpital Lux Med
Puławska 455

Trzy lata temu pan doktor operował mi obie nogi...bardzo zmienione przez żylaki. Bałam się bardzo i nie wierzyłam że da się coś zrobić. Pan doktor na spokojnie wszystko mi objaśnił, uprzedził że czeka mnie jeszcze skleroterapia ,bo na obu nogach jest cała masa sinych pajączków, pozostałości po latach nie leczenia. Zaufałam....przyjeżdżałam systematycznie na zabiegi i wygrałam nowe nogi !!! Pan doktor jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu. Taktowny ,uśmiechnięty …

dr n. med. Marek Chuchla

Chirurg ogólny, Urolog

Leśna 8 lok. 207
59-300 Lubin

Doktor Chuchla to aniol i doktor zarazem. Ma wnik w pacjenta samopoczucie natychmiastowy.Moment i sie czujesz lepiej bo on to jakos potrafi rozladowac,wylaczyc. Gigant. Nie wierze ale dziekuje Bogu,ze udalo mi sie pod jego opieke dostac. Tyle.
Opinia dodana przez: Przemek

dr n. med. Rafał Garstecki

Os. Kosmonautów 104 A

Bardzo dobry specjalista. Godny polecenia. Dobry kontakt z pacjentem. Miałem operację przepukliny i jak narazie jestem bardzo zadowolony z efektów.
Opinia dodana przez: Krzysztof