Atd-med. NZOZ. Lancet prof. Andrzej T. Dorobisz
bulwar Ikara 16
Doskonały lekarz. Polecam doktora z całego serca, troskliwość, dociekliwość, fachowość plus ogromna wiedza.
CENTRUM MEDYCZNE ARGO
Sandomierz
VASOMED
Na Szańcach 11a
Stare Miasto, Poznań
Świetny fachowiec i dobry człowiek. Jego rozległa wiedza, daleko wykraczająca poza specjalizację robi wrażenie. Bez pośpiechu odpowiada na każde pytanie pacjenta. Dzięki wiedzy i doświadczeniu potrafi postawić prawidłową diagnozę i zaproponować najodpowiedniejszą metodę leczenia. Doskonałe umiejętności operacyjne. Gorąco polecam.
Kukułcza 28
Mikołów
Do Pana Doktora trafiłam kilka lat temu z ogromną raną na łydce (choruję na żylaki). Żaden z odwiedzanych lekarzy nie chciał podjąć się leczenia. Pan Doktor dzięki ogromnej wiedzy zastosował odpowiednie leczenie i w stosunkowo krótkim czasie rana się wygoiła.
Pana Doktora cechuje pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie oraz cierpliwość, nie traktuje pacjenta przedmiotowo. Bardzo szczegółowo bada i docieka przyczyn dolegliwości.
Każdemu życzę tak wspaniałego lekarza.
Angiomedicus Centrum Flebologii Laseroterapii
Jana Pawła II 13 lok 10
Lublin
Jestem po zabiegu EVLA. Zabieg odbył sie po tygodniu od pierwszej wizyty, wiec bardzo szybko. Pan Doktor ma wspaniałe podejście do pacjenta, odpowiada na wszystkie pytania, dokładnie wyjaśnia, stawia diagnoze i proponuje skuteczne leczenie. Jest kompetentny i pełen profesjonalizmu.
Sam zabieg przebiegł praktycznie bezboleśnie. Podczas niego Pan Doktor uważnie tłumaczył co po kolei będzie robił.
Bez wątpienia jest specjalistą o ogromnej wiedzy i przede wszystkim wykazuje się dużym zaangażowaniem ...
Szpital Lux Med
Puławska 455
Ursynów, Warszawa
AMAZING! Dr Chakkour is an up-to-date and state-of-the-art specialist. He recently operated my 2 legs using the thermal ablation technique to remove varicose veins. After the surgery I experienced practically not pain and immediate relief only a couple of days after the operation.
This was an incredible positive experience that I can effectively compare with a previous operation that I had undertaken a few years ago with another surgeon ...
Szpital Lux Med
Puławska 455
Ursynów, Warszawa
Rewelacja!!! Spotkanie takiego człowieka a zarazem lekarza to wręcz sama przyjemność! Gdyby wszyscy tacy byli to świat byłby PIĘKNY!
DARIMED
Prosta 42
Kielce
Jak najbardziej polecam. Pan doktor miał dla mnie tyle czasu ile było w tym przypadku potrzeba. Odpowiedział na wszystkie pytania. Wszystko w bardzo dobrej atmosferze.