- 1905

lekarz Maciej Kasprzyk

lekarz Maciej Kasprzyk

Indywidualna Praktyka Lekarska Maciej Kasprzyk
os. Stefana Batorego 59e

POLECAM! Z całego serca! Pan Doktor bardzo uprzejmy,super podejście do Pacjenta,bardzo szybka diagnoza,pełen profesjonalizm!!! Termin wizyty bez problemu,bez wyczekiwania po kilka tygodni... Naprawdę specjalista godny polecenia bez żadnych zastrzeżeń!!! Jeśli ktoś poszukuje ortopedy,który się zna na tym co robi,to tylko i wyłącznie do tego Pana.
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Cezary Piwkowski

Torakochirurg

szpital pulmunologiczny
WCPiT, Poznań, Szamarzewskiego 62

uprzejmy z mega wiedzą, którą zawsze przekaże w obszarze chorego. duże poczucie humoru, które nigdy nie wykracza poza granice szacunku do pacjenta. nie poznałam lepszego lekarza
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Ewa Gordziej-Niewczyk

mgr Ewa Gordziej-Niewczyk

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Złota kobieta pomogła nam z synem pomimo że jest specjalistą do którego trudno się dostać i z tak zwaną "renomą" jest osobą bardzo zaangażowaną i pomocną w sytuacjach szczególnie dla nas trudnych mogliśmy kontaktować się poza standardowymi godzinami (sprawa była bardzo poważna). Oby takich specjalistów było jak najwięcej!!!

dr n. med. Rafał Garstecki

Os. Kosmonautów 104 A

Bardzo dobry specjalista. Godny polecenia. Dobry kontakt z pacjentem. Miałem operację przepukliny i jak narazie jestem bardzo zadowolony z efektów.
Opinia dodana przez: Krzysztof

prof. dr hab. n. med. Marek Niedziela

Endokrynolog dziecięcy

Klinika Endokrynologii i Reumatologii Dziecięcej Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
ul. Szpitalna 27/33

Bardzo dobry fachowiec. Kompleksowe podejście do tematu. Zainteresowany przypadkiem i drobiazgowy. Szczery, uprzejmy, fachowy i profesjonalny. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Dagmara

lek. dent. Katarzyna Plandowska

Świebodzińska 42 lok. 1

Pani Katarzyna cechuje się bardzo profesjonalnym i pewnym podejściem do pacjenta i co najważniejsze - leczenie u Pani Katarzyny jest bezbolesne!
Opinia dodana przez: Alexander

lekarz Paweł Kasperczyk

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Paweł Kasperczyk
Strzelecka 49

Pan Doktor skutecznie pomógł mi w poradzeniu sobie z z moim problemem. Jestem bardzo zadowolona z procesu leczenia oraz jego efektów. Mogę z czystym sumieniem polecić wizytę u Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Barbara

dr Marek Szulc

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Dojazd 34

U pana doktora byłam trzykrotnie, usuwał mi ósemki. Bardzo profesjonalna obsługa, fachowa pomoc, a także wysoka kultura osobista. Pan Szulc był miły, zarażał spokojem, dzięki czemu sam zabieg, który przecież z reguły nie należy do najprzyjemniejszych, przebiegł bezproblemowo, bez bólu, na spokojnie. Pan doktor poinstruował mnie o higienie po zabiegu oraz spodziewanych efektach po ustąpieniu znieczulenia. Jeśli ktoś ma do wykonania stomatologiczny zabieg chirurgiczny, nieustannie odsyłam do Pana doktora Marka …
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Bogna Patelska-Wytyk

Grochowska 28

Ze wzgledu na problemy zdrowotne moje( mieszkam i lecze sie w niemczech) i mojej mamy (miszka w polsce), mam czesty Kontakt z lekarzami. Musze przyznac ze tak profesjonalnego lekarza jak P.Dr. Bogna Potelska Wytyk spotykam BARDZO rzadko.Pani dr.jest nie tylko kompetentnym lekarzem ktory lecz Dobrze i Chetnie ! ale jej umiejetnosc w Kontakcie z pacjentem wzbudza pelne zaufanie do lekarza.
Opinia dodana przez: J.Pulvers

dr n. med. Tomasz Krynicki

Nefrolog dziecięcy

ul. Szpitalna 27/33

Polecam tego lekarza. Nigdy nie musiałam długo czekać na wizytę. Jestem zadowolona. Dzieci też chętnie do niego chodzą i nie boją się.

dr hab. n. med. Leszek Pawelczyk

Pielęgniarski Ośrodek Medycyny Środowiskowo- Rodzinnej "NOSOCOMA" s.c.
Grochowska 50

Wizytę u profesora polecił mi mój ginekolog, który powiedział, ze jego wiedza w zakresie mojego leczenia się skończyła. Przed wizyta u profesora (jeszcze na Grochowskiej) naczytałam się opinii, ze wizyty są bardzo drogie i nie ukrywam, ze na pierwszy wizytę pojechałam z mieszanymi uczuciami. Jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Profesor już na pierwszej wizycie, która trwała prawie godzinę przedstawił mi plan wykonania badań, zabiegu i w zależności od wyników- leczenia. …

lekarz Małgorzata Senger-Kuczyńska

Reumatolog

Centrum planowania rodziny
św. Marcin 58/64

Byłam na wizycie rok temu.Wspaniała Pani doktor.W pacjencie widzi człowieka a nie "następnego w kolejce". Do problemu podchodzi z zaangażowaniem i na prawdę chce pomóc pacjentowi.Nie mam jeszcze guzków ale ogólne zwyrodnienia.Cieszę się,że trafiłam na Panią dr Senger-Kuczyńską.Podczas wizyty czułam się wyluzowana, widząc,że lekarz słucha pacjenta.Każdemu potrzebującego dobrego reumatologa z pewnością polecę Panią doktor.Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Zofia

dr n. med. Milud Shadi

Chirurg dziecięcy

Doktor Shadi to wybitnie kompetentny lekarz, empatyczny, rzeczowy i elokwentny. Dzięki niemu przed moją Córką lepsze życie bez reformacji stóp.
Opinia dodana przez: Paweł