Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
Śrem
Tu,Iwona Zając,z Siemowo.Dziękuje za opieke i za usunięcie mi kamieni ,w Szpitalu Gostyniu.Na chwile obecną czuje się dobrze,a rany po usunięciu drenu zaczynają sie goić,a diete dalej trzymam.Jest pan bardzo dobrym lekarzem,ludzie są z pana zadowoleni jaką prace pan trzyma,ja również.pozdrawiam serdecznie.
Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
Sokołów Podlaski
Dr Waldemar Krzywania jest godny polecenia. Kompetentny, ma profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowa rozmowa i pełne wyjaśnienie problemu. Gdyby wszyscy lekarze byli tacy ... Super lekarz.
11-go Listopada 2/35
Ostrołęka
20 lat temu robiłem sporo zebów u Mirosława i do dziś nic z nimi się nie dzieje . Z całego serca polecam . Niektóre zęby miały tylko boczne scianki i nadawały się do wyrwania ale spróbowaliśmy je uratować bo wyrwać to żaden problem. Mam je do dziś :) POLECAM !!!
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Doktor Mazur to bardzo dobry lekarz. Dobro pacjenta jest dla niego ważne, nie bagatelizuje niczego. Wszystko wytłumaczy, znajdzie czas na rozmowę. Polecam
Broniewskiego 10/50
Wałbrzych
Naprawdę godny polecenia lekarz. Pani doktor ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, do każdego podchodzi indywidualnie. Naprawdę warto się u niej leczyć!
ulica Staszica 8A/4
Kościerzyna
Miałem " przymusowy" kontakt z Panem doktorem z powodu niespodziewanej konieczności usunięcia ósemki. Odwiedziłem 4 gabinety dentystyczne i nikt nie podjął się wykonania tej ciężkiej pracy. W jednym z tych gabinetów polecono mi doktora Kaczmarka, który na moją prośbę specjalnie pofatygował się do gabinetu i wykonał zabieg w taki sposób, że mogę o tym mówić w samych superlatywach. Wszystko zostało mi wcześniej wcześniej dokładnie wytłumaczone w sposób bardzo sympatyczny i …
Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków
Wspaniały człowiek i lekarz.Miły i uprzejmy zawsze uśmiechnięty i gotowy do pomocy.Poznałem go w 1995 roku . Serdecznie pozdrawiam Pana Ryszard Ziobrowski
Centrum MULTI-MEDICA Sp. z o.o.
ul. Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Bardzo kompetentny Pan Doktor. Z ogromną cierpliwością wytłumaczy (zrozumiałym dla pacjenta językiem) przebieg samego zabiegu a także etapy dalszego leczenia. Empatyczna osoba, doskonale wyczuwa obawy pacjenta i potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Zaufałam Panu Doktorowi w przypadku usuwania znamiona w pobliżu miejsc intymnych i była to bardzo dobra decyzja. Rany po zabiegu pięknie wracają do zdrowia, a blizna goi się prawidłowo i estetycznie.
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Pan doktor człowiek bardzo kulturalny uprzejmy, empatyczny. Ze zrozumieniem dla młodego pacjenta w stresie. Odpowiadający na pytania, z ładną dykcją. Wyposażony w pozytywną energię. Specjalista absolutnie do polecenia. Pozdrawiam doktora.
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Lekarz z powołania, sympatyczny, dokładny i konkretny. Wspaniały chirurg, dba o pacjenta. Opiekuńczy człowiek z sercem.
gen. Sikorskiego 40a lok. 13
Sokółka