ulica Swobodna 24/240
Białystok
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u doktora. Zostałam uważnie wysłuchana i zbadana. Doktor bardzo dokładnie wytłumaczył na czym polega problem. Dostałam odpowiedź na wszystkie moje pytania. W końcu jestem spokojna i optymistycznie nastawiona. Szczerze polecam.
ulica Kraszewskiego Józefa Igna 28/61
Białystok
Brak jakichkolwiek kompetencji. Pomimo wyniku USG potwierdzającego chorobę lekarz stwierdził, że symuluje i chce go naciągnąć na chorobę, leczenie. Wyśmiał mnie w obecności pielęgniarki i innego lekarza.Brak empatii. Nie polecam, z miłą chęcią nie dałbym żadnej gwiazdki.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
Białystok
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Zespolony w Białymstoku
ulica Marii Skłodowskiej-Curie 26
Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy Eskulap
Nowy Świat 11c
ulica Niedźwiedzia 69/110
Gabinet Okulistyczny FOCUS
Ogrodowa 19 lok. 5
Białystok
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Specjalistyczna Praktyka Stomatologii Estetycznej i Periodontologii dr n. med. Grażyna Tokajuk"
Żelazna 9/7
ulica Komisji Edukacji Narodowej 5B/10