Szpital Specjalistyczny w Jaśle
ulica Lwowska 22
Jasło
W maju 2011 wykonał razem z dr Sanockim moją operację przepukliny pachownowej lewostronnej. Wszczepiono siatkę. Operacja przebieglą prawidłowo. W maju 1995 operował przepukline prawostronna po uwięźnieciu u mojego ojca, kóry mial wtedy 86 lat. Ojciec żył do roku 2008.
polecam jak najbardziej tego lekarza. jest świetnym specjalistą w odroznieniu od innych lekarzy urologow. to właśnie dzieki niemu wróciłam do zdrowia bo dopiero on mi pomógł.wszystko dokładnie tlumaczy i jest bardzo kompetentny.a najważniejsze dla mnie bylo to ze rzeczywiście chce pomóc pacjentowi a nie zbywa i lekcewazy jak większość lekarzy. ja bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. gdyby wszyscy lekarze mieli choc w połowie takie podejscie jak on to zdecydowanie mniej osob …
ul. Kazimierza Wielkiego 1
Jasło
Przyszłam z ogromnym bólem zęba, doktor dokładnie wytłumaczył gdzie tkwi problem i rozwiązał go. Efekty utrzymują się idealnie i na pewno nie zmienię dentysty. Szczerze polecam
"CENTRUM ZDROWIA DR MASTEJ" NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Staszica 17a
Jasło
A ja bardzo polecam doktora Różyckiego. Miałam przez niego usuwane 3 zmiany w przeciągu kilku lat oraz byłam na jednej konsultacji. Na każdej wizycie zostałam potraktowana z uprzejmością i szacunkiem. Wszystko było na spokojnie wytłumaczone. Jestem mile zaskoczona po różnych doświadczeniach, że można się spotkać w służbie zdrowia z takim uprzejmym i fachowym lekarzem. Z całego przebiegu zabiegów jak i procesu gojenia byłam bardzo zadowolona i będę polecać każdemu.
PrecisDENT Stomatologia
17 Stycznia 25