Ortho Room
Zegrzyńska 1D
Legionowo
Jeśli to czytasz, to znaczy że niebawem nie będziesz miał(a) problemów z resekcją, ekstrakcją, implantem itp Zgadzam się z zamieszczonymi komentarzami. Profesjonalnie, genialnie z empatią do pacjenta-mistrz świata!!! Dodam- taktowny, kompetentny i uczciwy. Idź- zrób, to co trzeba zrobić, a myśli krążące wokół mitów i opowieści wolnej treści o bólu, cierpieniu - pożegnasz. Polecam.
Bardzo empatyczny Pan Doktor, doskonale wyczuwa lęki i obawy pacjenta. Potrafi rozwiać wątpliwości. Można bez lęku poddać się Jego kunsztownym umiejętnościom chirurgicznym. Z wręcz anielską cierpliwością wytłumaczy zrozumiałym dla pacjenta językiem przebieg leczenia i samego zabiegu. A najważniejsze, że rany po zabiegu pięknie, bez żadnego zakażenia powracają do zdrowia. Dzięki Panu Doktorowi mam uratowany paluch u nogi. Anna, lat 60
A i B s.c
ul. gen. Józefa Sowińskiego 15 A
Dentica Park Clinic
ul. Jagiellońska, 45
Legionowo
Bardzo dziekuje Pani dr Anecie za życzliwość, troskę i profesjonalne podejście. Miałem zakładany implant, zupełnie bezbolesnie i bez żadnych problemów. Gdybym wcześniej trafił do tej kliniki na pewno nie miał bym takich lęków i problemów z zębami. Dziekuje i zycze samych zadowolonych pacjentow!
Legionowo
Nie potrafię wyrazić jak wdzięczny jestem panu profesorowi Kuśmierczykowi. Profesor operował mi zastawkę aortalną i tętniaka aorty. Zrobił to małym cięciem, a w trakcie operacji zdecydował, że zastawkę naprawi a nie wymieni. Jestem 4 miesiące po operacji, normalnie funkcjonuje i uprawiam sport. Inny z profesorów kardiologi na moje pytanie o profesora. Odpowiedział krótko „… złote ręce …”
ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 11