Doktor Piotr przeprowadził zabieg na moich rękach, które są dla mnie bardzo, bardzo ważne gdyż są dla mnie źródłem utrzymania. Od początku miałam zaufanie do pana doktora. Wytłumaczył wszystko to, co dotyczyło mojego urazu rąk. Leczenie przebiegało szybko i sprawnie. Doktor Piotr to pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim muzykom.
Wyszków
Pan doktor bardzo miły. Super podejscie do pacjenta. Goraco polecam!
MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
Wyszków
Bardzo dobry specialista i szybko rozpoznał moja chorobę, godny zaufania i polecenia. Naprawdę polecam.
Wyszków
Trafiłam na Pana Doktora na SORze z rozciętą nogą. Pomoc została udzielona od razu. Pan Doktor wytłumaczył jak dbać o ranę. Przez całą wizytę lekarz jak i pani Pielęgniarka byli bardzo mili. Polecam bardzo miły, kompetentny lekarz.
Wyszków
Pięć szwów w okolicy oczodołu zrobione przez pana doktora nie na 5, ale na 6 z plusem. Blizna goi się bardzo ładnie, każdy następny lekarz, który to widział był pełen uznania. Dziękuję
Wyszków
Najwspanialszy lekarz jakiego znam , robił mi laparoskopowo zabieg woreczka żółciowego. Dziękuję i polecam . Pułtusk oddając takiego lekarza bardzo dużo stracił, ja też nad tym ubolewam .Bardzo dziękuję.
Wincentego Witosa 12/2
Wyszków
Super lekarz. ,fachowiec Bardzo kontaktowy. Bezpośredni . Stawia diagnozę bez owijania w bawełnę. Decyzję pozostawia pacjentowi . Gorąco polecam.
1 AWP 108
SPZZOZ Wyszków